U bent hier: Home / De vergissing van Chris Klomp

De vergissing van Chris Klomp

by J.L. de Kreek — last modified 23-04-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad is zowat de hele dag bezig met het ontmaskeren van “complotwappies” waardoor hij het echte nieuws over het hoofd ziet. De brief van huisarts Meijelse te Panningen van 20 april 2020 aan de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd over het feit dat hij, de huisarts, en een apotheker zijn verboden de medicijnen voor te schrijven die gegarandeerd werken tegen Covid-19. En zelfs ouderen van 80+ binnen vier dagen van klachten afhelpt. Slecht minieme bijwerkingen. Geen noodzaak voor beademingsapparatuur en IC. Geen druk op de gezondheidszorg. Geen omzet voor de Corporate Tribe.

De feiten staan gepubliceerd op de website van journalist Micha Kat van revolutionaironline.com die de hele tijd wordt verguisd door de journalistiek in het algemeen en journalist Chris Klomp in het bijzonder. Journalist Chris Klomp is dermate bezeten van zogenaamde complotdenkers dat hij helemaal vergeet dat de feiten gewoon op internet zijn te vinden. Internet is de grote verzameling aan kennis van iedereen. De verstandige meningen. En de hersenkronkels van journalisten als Chris Klomp. En dwazen als Jaap van Dissel. Deze Van Dissel denkt dat hij een nieuw onbekend virus in een model vangen kan.

Die man laat zien geen enkele notie te bezitten van wat wetenschappelijk  onderzoek inhoudt. De Methode Jaap van Dissel wordt vergeleken met de oorlogstijd. Zijn modellen imponeren als internationale misdrijven. Dat de Nederlandse journalistiek niet eens in staat is de dagelijkse data die het produceert gecumuleerd bij elkaar op te tellen en daaruit de logisch conclusie te trekken is krankzinnig. Jaap van Dissel ontmaskeren als iemand die niks heeft bijgeleerd sinds de zandbak is helemaal niet moeilijk. Dat is zelfs makkelijk. Al in 1984 is objectief bewezen dat AIDS niet door Hiv wordt veroorzaakt. Dat wordt gewoon objectief aangetoond door dr Robbert Gallo in Science in mei van dat jaar.

De hoeveelheid data op internet waaruit objectief blijkt dat de 30.000.000 miljoen AIDS-doden middels medicijnen zijn vermoord is ongelofelijk. Hetzelfde kunstje wordt nu uitgehaald met Covid-19. De behandeling tegen Covid-19 is de oorzaak van de Covid-doden. De methode Jaap van Dissel is de oorzaak van de crisis. Er had helemaal geen crisis hoeven zijn. Enige zorgen die er geweest hadden hoeven zijn in verband met Covid-19 is of er voldoende Chloroquine en Hydroxychloroquine is om iedereen binnen vier dagen van de Covid-19-klachten af te helpen. En er had aandacht en geld moeten zijn om de mogelijke piekbelasting in de gezondheidszorg op te vangen. Een keer een aantal weken nog harder werken dan gebruikelijk door zorgverleners was voldoende geweest om iedereen in Nederland binnen no-time van de Covid af te helpen. Kosten misschien enkele tientallen miljoenen Euro. En dan heb je ook wat.

Jaap van Dissel onderdrukt de vraag naar zorg om overbelasting van de zorg  tegen te gaan terwijl hij het aanbod van zorg had moeten opvoeren. Net als rivieren. Dammen in de rivieren voeren de druk op. Verbreden van rivieren verlaagt die druk. Louter de economische achterlijkheid van methode Jaap van Dissel had iedereen er reeds op moeten brengen die man en zijn mening links te laten liggen. Nog nooit im de hele geschiedenis is de hele wereld stil gelegd om een virus te bestrijden. Dus een totaal onbewezen methode. Alle gezonde fitte mensen moeten thuis zitten en mogen niet sporten. Die worden dik en depressief. De noodhospitalen die waren ingericht zijn niet eens gebruikt. Secretaris-generaal Erik Gerristen bestelt pas spullen als de Koning bij hem op bezoek komt in het crisiscentrum. Het RIVM ziet het virus al maanden aankomen. Het was van mening dat er geen zorgen waren.

Er zijn ook geen zorgen om Covid-19. Ook Luc Montagnier heeft geen zorgen. Luc Montagnier is de expert onder de experts. In Zweden doen ze gewoon en stellen zij kudde immuniteit als doel. In Zweden zijn ze van de problemen af. Die hebben geen risico van een tweede besmettingsgolf want iedereen is op natuurlijke wijze geïmmuniseerd. Virologen die beweren dat kudde immuniteit niet primair als doel mag worden gesteld dienen ontslagen te worden. Het immuunsysteem wat elk mens bezit is de machinerie tegen virussen. Dat moet je stimuleren. Door te sporten. Door naar buiten te gaan. Vitamine D van de zon. Door het immuunsysteem in contact te brengen met Covid-19. En het te trainen dit virus te weren als de vele duizenden andere virussen die het afweert elke seconde van de dag. Journalist Chris Klomp boeit het helemaal niks want zijn verdienmodel heeft geen belang bij de waarheid.

Share |