U bent hier: Home / De vrienden van Rothschild

De vrienden van Rothschild

by J.L. de Kreek — last modified 06-12-2019 03:00
Opgeslagen onder:

Volgens goed ingewijde bronnen bij the Sun hebben de vrienden van Rothschild staan roddelen over Donald Trump. Trudeau, Johnson, Marcon en Rutte vertellen elkaar sprookjes over the Donald tijdens de Navo-top in Londen. Donald Trump komt tenminste zijn verkiezingsbeloftes na. Behalve dan zijn belofte de aanslagen in de VS 11 september 2001 opnieuw te onderzoeken. De wereldleiders dienen Donald Trump daaraan te herinneren als de Verenigde Staten van Amerika echt de bondgenoten zijn die onze leiders zeggen dat ze zijn. Dan moet Donald Trump van alle support worden voorzien om onafhankelijk onderzoek naar de aanslagen 11 september 2001 te bewerkstelligen.

Indien dat onderzoek wordt gedaan is de verwachting op basis van objectieve bronnen die gewoon voor iedereen op internet zijn te vinden dat de familie van de aandeelhouders van de oud werkgever van Marcon wordt aangewezen als het syndicaat wat verantwoordelijk is voor het internationaal terrorisme sinds 1895. Symbiotisch samenwerkend met journalisten, mediabedrijven en wereldleiders die lekker met elkaar roddelend het staatshoofd van een bevriende natie om niks beledigen. Donald Trump werkt nu ongetwijfeld ongewild en onbedoeld mee en draagt anderszins actief bij aan complete realisatie van de ideeën van de terreurbeweging van de helden van Geert Wilders. Daarmee zijn Donald Trump, Geert Wilders en Adolf Hitler effectief ambtsgenoten van dezelfde statelijk acterende terroristische organisatie van de helden van de Blonde Geit. Dus dan is Trump net als Bush en Wilders feitelijk in vreemde krijgsdienst.

Deze te Basel opgerichte en sinds 1897 officieel statelijk acterende terroristische organisatie is verantwoordelijk voor de Tweede Wereldoorlog, de Jodenvervolging van 1940-1945, de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001, succesvolle aanslagen op Nederlandse en NATO militairen,  Deep Democracy en andere high impact crimes zoals mogelijk de aanslag op de MH17.  Deze terreurbeweging wil oppermacht voor het Wereldhuis van de familie van de patroon van de held van Wilders. Dit wordt door de leiders van de terreurbeweging gezien als ‘Rotschildsches Syndikat artistokratisch machen’. Ook ‘Zionisierung der Welt’ genoemd. De persoonlijke dagboeken van de leiders van deze terreurbeweging en andere unieke geschriften van deze personen en hun organisatie bewijzen deze feiten objectief. Donald Trump met al zijn gebreken doet het zo slecht nog niet. Familie Bush werkt al sinds 1942 samen met de Nazi’s.

Share |

Permalinks