U bent hier: Home / De wijdverbreide stelselmatige aanval

De wijdverbreide stelselmatige aanval

by J.L. de Kreek — last modified 07-11-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De Coronamaatregelen zijn onderdeel van een wijdverbreide of stelselmatige aanval gericht tegen een burgerbevolking, met kennis van de aanval. De Wet Internationale Misdrijven verstaat onder «uitroeiing» het opzettelijk opleggen van levensomstandigheden, onder andere de onthouding van toegang tot geneesmiddelen, gericht op de vernietiging van een deel van een bevolking. Denk daarbij aan het Zelenko-protocol waarvan de genezende werking wordt ontkend door de Mainstream media en journalistiek en het OMT en het RIVM. En Esther van Fenema.

De stelselmatige aanval bestaat onder andere uit de herhaling van het bedrog waarmee experts delen van een bevolking maatregelen opleggen die op de vernietiging zijn gericht. Het bedrog wat nu in verband met Sars-cov-2 wordt gepleegd is ook gepleegd in verband met Hiv en AIDS. Esther van Fenema die arts en psychiater is en beroepshalve het bedrog spontaan behoort te herkennen en mee te delen aan het publiek geeft de voorkeur aan schoonheid en troost in plaats dat ze het publiek meedeelt dat niemand bang hoeft te zijn voor het nieuwe Coronavirus omdat er geneesmiddelen bestaan die de pandemie van het virus snel, veilig en goedkoop bestrijden.
><br>Waarom dan de viool van Esther van Fenema? Dat is in verband met de stelselmatige aanval. Esther van Fenema is Joods. Zegt ze. In de kampen in der tijd toen deze stelselmatige aanval de samenleving vergaste op Jodenvervolging speelde Joden in de kampen op de viool voor de schoonheid en de troost bij en tijdens de vergassing van kampgenoten. Zij die de Joden in de gaskamers joegen waren Sonderkommando's wat gedwongen Joden zouden zijn volgens de geschiedenisboekjes. De grap met Corona is dat de wereldbevolking op globalscale wordt vergast op soortgelijke streken als die van Mengele in Auschwitz in 1940-1945. Esther van Fenema verzorgt de begeleidende noten. Mengele was niet een enkel persoon in een kamp. Mengele is overal. Elke arts is potentieel Mengele.

De gedachte dat artsen altijd vertrouwd kunnen worden omdat ze arts zijn is een vergissing. Er zijn hele zieke artsen. Die normaal lijken voor leken en lijden aan zeer kwalijke aandoeningen waarmee zij de mensheid naar de verrotting helpen als een vorm van superverkrachting of bevrediging van perverse prikkels anderszins. Ze klieken samen en vormen een groep die dominant aanwezig is en zich steevast schuldig maakt aan het begeleiden van de meest weerzinwekkende misdrijven zoals het vermoorden van miljoen mensen middels medicijnen tegen HIV omdat HIV schuldig zou zijn aan AIDS terwijl dat helemaal niet kan want HIV is een virus en AIDS is een SYNDROOM. Bovendien bewijst de bekende Robert Gallo in Science 1984 dat AIDS niet wordt veroorzaakt door HIV. En bovendien bewijst Luc Montagnier dat AIDS niet wordt veroorzaakt door HIV.

Het brisante aan het geheel is onder andere dat het helemaal geen zin blijkt te hebben de kring van Esther van Fenema die best groot is met feiten onderbouwd te informeren. Betrokkenen negeren gewoon de feiten en blijven elkaar veren in de gat steken op weg naar de top van de apenrots. Arts en psychiater Bram Bakker is ook zo’n hielenlikker in dit verband met zijn eeuwige tegelwijsheden op Twitter. Hij maakt het helemaal bont door prominent gezicht te zijn van Stichting Geen Doopfpot en op de feiten gewezen gewelddadig blijft zwijgen. De virologie is niet moeilijk te begrijpen. Iedereen heeft met biologie de basis gehad op school. De hogere wetenschap in verband met virologie is gewoon gepubliceerd en voor iedereen te vinden op internet. Daaruit kan de blatante flauwekul van de reguliere journalistiek en media en Bram Bakker en Esther van Fenema  in een oogopslag blijken.

Share |

Permalinks