U bent hier: Home / Deelnemer Eén tegen 100 oor aangenaaid

Deelnemer Eén tegen 100 oor aangenaaid

by J.L. de Kreek — last modified 02-08-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Bart uit Effen, deelnemer aan Een tegen 100, is een oor aangenaaid. Hij was er met 113.041 euro vandoor gegaan als AVROTROS het goede antwoord niet fout had gerekend. De vraag die werd gesteld is: welke stad ligt hemelsbreed het dichtst bij Amsterdam? Marbella in Spanje? Tunis in Tunesie? Marrakech in Marokko. Bart uit Effen antwoord Marbella terwijl het volgens AVROTROS Tunis is. Diverse verontwaardigde kijkers van het programma meenden dat Bart gelijk had. Een woordvoerster van AVROTROS geeft aan dat de kijkers zich vergissen.

De afstand hemelsbreed tussen Amsterdam en Marbella is 1.973,82 km. De afstand hemelsbreed tussen Amsterdam en Tunis is 3.097,52 km. Dat men bij de publieke omroepen niet kunnen rekenen is algemeen bekend.

Dat de publieke omroepen vals spelen is ook bekend. Nu de publieke omroepen zelfs nadat ze door het publiek op de fouten zijn gewezen vol blijven houden dat Bart uit Effen ongelijk had is gewoon crimineel.

Het is niet moeilijk op internet even de afstand hemelsbreed te meten tussen steden. Daarvoor zijn handige sites op internet die de afstanden tot de centimeter nauwkeurig vaststellen. Het is natuurlijk te bizar dat AVROTROS met Een tegen 100chterlijk zoveel belastinggeld uitdeelt voor antwoorden op domme vragen. Als AVROTROS na kritiek van de kijkers dan ook nog eens stelt dat Bart het “écht fout” terwijl iedereen kan zien dat dit niet waar is, zakt de broek finaal af.
>.<p>

Share |

Permalinks