U bent hier: Home / Deep Democracy en fascisme

Deep Democracy en fascisme

by J.L. de Kreek — last modified 05-08-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Deep Democracy is onderdeel van het veranderingsproces van de beweging die zit achter de Holocaust, 9/11, AIDS en Corona. Deep Democracy is een misleidende term omdat het niks heeft te maken met democratie. Deep Democracy onderwijst archaïsche bestuurs- en beslismodellen. Deep Democracy is ontwikkeld door een natuurkundige. Iemand die alles weet van Newton, zwaartekracht, kwantummechanica en de relativiteitstheorie. Deze wetenschapper heeft zijn kennis van de natuurkunde verbonden met de analytische psychologie van Carl Jung. En aldus procesgeoriënteerde psychologie ontwikkeld. Juist deze vorm van psychologie is geschikt voor mind control.

In de nasleep van de terroristische aanslagen op de VS 11 september 2001 ontwikkelt de natuurkundige die Deep Democracy heeft bedacht een proces voor het werken met de rollen van terrorist en slachtoffer op innerlijk en uiterlijk niveau. Op YouTube wekt deze natuurkundige verwarring in verband met zwaartekracht terwijl juist aan de zwaartekracht is te zien wie de terroristen en wie de slachtoffers zijn. Deze natuurkundige deelt ook niet de feiten waaruit blijkt dat Carl Jung in der tijd samenwerkte met de grote initiators van de Holocaust. De bedenker van Deep Democracy zou zelf een Joodse achtergrond hebben. Daarom ook dat het gek is dat hij de psychologie accepteert van iemand die heeft gecollaboreerd met de moordenaars van de Joden. In de jaren zestig van vorige eeuw kwam de bedenker van Deep Democracy naar eigen zeggen er achter dat democratie niet werkt omdat er nog altijd racisme bestaat.

In tegenstelling tot gewone democratie die ervan uitgaat dat de meerderheid beslist, suggereert Deep Democracy dat alle stemmen, staten van bewustzijn en werkelijkheidskaders van belang zijn. Deep Democracy gaat er ook van uit dat alle informatie uit deze stemmen, bewustzijnsinhouden en kaders nodig is om het hele proces van het systeem te begrijpen. Deep Democracy is een attitude die focust op het gewaarzijn van zowel centrale als marginale stemmen. Een van de leerpunten in Deep Democracy is dat de stem van de onderdrukker wordt gehoord. Deep Democracy deed zijn opwachting in Zuid Afrika toen de Apartheid werd afgeschaft en Democrate werd ingevoerd. Zogenaamd in het belang van de democratie. In werkelijkheid om de stem van de blanke onderdrukker te faciliteren. Dit is ook terug te zien in Nederland.

Deep Democracy is populair onder bestuurders en boardrooms in Nederland. Het RIVM, de Kinderbescherming, de Politie, de zorg, het onderwijs, Defensie, allemaal worden ze getraind in Deep Democracy door antropologen die met kennis van de feiten zwijgen over wat Deep Democracy werkelijk is. Het resultaat is er naar. In Nederland wordt in rap tempo medische apartheid ingevoerd en de mogelijkheid om te discrimineren op basis van vaccinatiestatus. De trainers die Deep Democracy onderwijzen in Nederland zijn voorstanders van het vaccinatieprogramma en trainen het RIVM. Ze schrijven in de Telegraaf en zijn trots op de vrouwen in de top die in Australië top-down de burgers onderdrukken. Zogenaamd om het virus eronder te krijgen. Hoedt u voor Deep Democracy. Het is corporate fascisme.

Share |

Permalinks