U bent hier: Home / Deken van censuur verstikt waarheid

Deken van censuur verstikt waarheid

by J.L. de Kreek — last modified 03-06-2019 03:00
Opgeslagen onder:

Een verstikkende deken van censuur bedreigt de toekomst van best wel veel mensen op aarde. De waarheid wordt weg gecensureerd waardoor meeste mensen denken dat AIDS door Hiv wordt veroorzaakt en dat CO2 schadelijk is en dat de Jeugdzorg is te vertrouwen en dat de torens van de Twin Towers door vliegtuigen zijn ingestort en dat de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 door de Duitsers zijn bewerkstelligd. Dit alles is niet waar. AIDS wordt niet door Hiv veroorzaakt. CO2 is goed voor het milieu. Daarvan groeit alles en kunnen mensen zuurstof in en uit ademen.

De torens van de Twin Towers zijn ingestort door controlled demolition. Mogelijk middels ondergrondse kernexplosies. Een in het algemeen gebruikte techniek bij en tijdens de sloop van grote bouwwerken. De oorlog en Holocaust zijn het werk van de Zionisten en hun media. De leugens over Hiv als oorzaak van AIDS heeft sinds de jaren 80 van vorige eeuw meer dan 30.000.000 miljoen mensen het leven gekost. In landen met honger en nood in Afrika worden ten kosten van geld medicijnen verstrekt om Hiv te bestrijden terwijl Hiv daar met schoon water en gezond eten voldoende bestreden wordt. De AIDS epidemie in de jaren tachtig van vorige eeuw is niet veroorzaakt door Hiv.

De AIDS epidemie in de jaren tachtig van vorige eeuw is veroorzaakt door sex drug en Rock'-n-roll en onvoldoende zorg voor de eigen gezondheid. En bestrijding van seksueel overdraagbare aandoening met antibiotica. En toch onveilig door feesten en snuiven en poppers gebruiken was de oorzaak van de AIDS epidemie. De beroemde Robbert Gallo die in Science mei 1984 schrijft dat Hiv de oorzaak is van AIDS bewijst met zijn meetgegevens het tegenovergestelde, namelijk dat Hiv niet de (waarschijnlijke) oorzaak is van AIDS. Tegenwoordig gaan mannen en vrouwen voorzien van het beeldmerk van het Aids-fonds langs de deur om geld op te halen voor de financiering van deze massamoord middels zorgfraude.

Het bijzondere aan AIDS is dat het verband houdt met de aanslag op de MH17. De beroemde aidswetenschapper Joep Lange zat in dit vliegtuig. Hij werkte samen met de Clinton Foundation en was op weg naar een groot congres over Hiv en AIDS. De samenhang wordt pregnanter als daarbij het feit wordt betrokken dat het pseudoniem van de grote man achter Bellingcat die zogenaamd zoveel over de aanslag op de MH17 heeft onthult, een figuur is in een rock opera van Frank Zappa wat gaat over complotten zoals het grootschalige Aids-bedrog in de zorg wat ongelofelijk veel geld en dertig miljoen mensen het leven heeft gekost. Meer bijzonder is dat vooral journalisten en hun media hofleveranciers zijn van de deken van censuur die de waarheid verstikt.

Share |

Permalinks