U bent hier: Home / Dick Schoof prima keus

Dick Schoof prima keus

by J.L. de Kreek — last modified 03-06-2024 03:00
Opgeslagen onder:

Dick Schoof is de sterke man waaraan niemand dacht. Dick Schoof weet alles van iedereen. Hij is overal bij geweest. Dick Schoof is bekend met de vuigste details. Dick Schoof is van de AIVD en van de NCTb en van Justitie. Dick Schoof heeft afgelopen jaren sleutelrollen vervuld. Eigenlijk is Nederland altijd bestuurd geweest door Dick Schoof. Nu komt hij naar voren als de beste kandidaat om Mark Rutte op te volgen. Dick Schoof is eigenlijk Mark Rutte. Wie bij de laatste verkiezingen heeft gestemd op Mark Rutte krijgt gewoon de zin.

Dick Schoof in het Kabinet. Mark Rutte bij de NATO. En Eichelsheim als hoogste militaire Commandant van de NAVO. De perfecte combinatie voor Dick Schoof namens de Staat en Mark Rutte en Eichelsheim namens de NATO, om aangifte te doen tegen Geert Wilders persoonlijk in verband met zijn verantwoordelijkheid voor het verhogen van de terreurdreiging, nota bene bij en tijdens gewapend conflict, en voor de aanslag te Afghanistan 18 april 2008 waarbij de beste militair van de NAVO en de zoon van de CDS zijn gesneuveld en andere Nederlandse en NATO militairen zwaargewond zijn geraakt.

Uitgebreide wegen zijn bewandeld om aan informatie te komen in verband met die aanslag. Van hoger hand is besloten geen stappen te zetten naar de Blonde Geit. Dit lijkt alles te maken te hebben met dreigingen met terrorisme die zijn geuit door aangevers in de rechtszaken in verband met hetzuur.nl om de maker van die site te veroordelen. Jaren lange dreigen met bruut geweld door de Zionisten naar de Joden om zich niet te verzetten tegen het Zionisme, en journalisten en hun media die daaraan hand en span diensten leveren, staan eraan in de weg dat algemeen bekend is dat de helden van Geert Wilders de grote initiators zijn van de Holocaust. Geert Wilders pleegt zijn aanslagen op de veiligheid van de staat en bondgenoten in de context van de complete realisatie van de ideeën en visie van zijn helden, waaronder begrepen de volgende Holocaust.

Hoewel Dick Schoof als prominent vertegenwoordiger van de AIVD en de NCTb vrijwel alle informatie ter wereld binnen handbereik heeft gehad zijn er feiten waarmee zelfs Dick Schoof niet bekend is. Zoals dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. En dat Hiv geen AIDS veroorzaakt. En dat de helden van Geert Wilders journalisten en oprichters zijn van de organisatie die verantwoordelijk is voor de Holocaust en omwenteling van de Franse Revolutie. Ter meerdere eer en glorie van ‘the Doge’ of Eerste Prins van de organisatie die rechtstreeks afstamt van het wereldhuis van de patroon van de helden van Geert Wilders. De kwaadwillende elite waarvan het bestaan wordt ontkend in publicaties van de AIVD en de NCTb bestaat. Deze kwaadwillende elite is tevens de grote UBO van de Coronacrisis.

Dick Schoof is er ook niet mee bekend dat zijn voorganger, Mark Rutte, foutief is geadviseerd en geïnformeerd in verband met het Coronavirus door welhaast het gehele ministerie van Volks Gezondheid Welzijn en Sport. Dick Schoof is tevens nog niet bekend met de georganiseerde ambtelijke misdaad wat reeds jarenlang de democratische rechtsstaat willens en wetens ondermijnt met het meest vuige bedrog denkbaar. Dick Schoof als hoogste baas van justitie is misschien ook niet bekend met de internationale misdrijven en mensenhandel van de kinderbescherming die onder zijn bewind onverminderd voortduren. Dat Dick Schoof naar voren is geschoven door de Deep State is misschien wel de beste zet.

Share |

Permalinks