U bent hier: Home / Dilan Yesilgöz en Gert-Jan Segers imponeren antisemitisch

Dilan Yesilgöz en Gert-Jan Segers imponeren antisemitisch

by J.L. de Kreek — last modified 10-05-2019 06:00
Opgeslagen onder:

Het zure aan de bestrijding van Jodenhaat is dat antisemieten bepalen wat antisemitisme is. VVD-Kamerlid Dilan Yesilgöz en CU-voorman Gert-Jan Segers imponeren als antisemieten van het ergste soort. Ze willen op korte termijn geld vrijmaken voor een Nationaal Coördinator Antisemitismebestrijding om “een vuist te kunnen maken tegen dit kwaad”. Ze zeggen dat ze de Joodse gemeenschap steunen en zien terwijl ze bij de Zionisten op schoot zittend Joden vertrappen en met de nek aankijken. Deze vooraanstaande personen kunnen weten dat ze fout zitten met hun opvattingen. En het kan ze niks schelen.

CU-voorman Gert-Jan Segers is van de Christenheid. Hij noemt dit Christen Unie alsof aan deze vereniging iets Christelijks zit. Christendom is het geloof waarbij Jezus Christus de centrale profeet is. Bij de Christen Unie staan zelfs  de apostelen niet centraal zoals gemiddeld in de Christenheid. Omdat Gert-Jan Segers van de Chrirstenpolitiek is staat zijn lidmaatschap van de Kerk van Satan vast. Bovendien, en dat is het mooiste van alles, Jezus Christus is helemaal niet gestorven. Ook niet in het Nieuwe Testament van Gert-Jan Segers. De apostelen vertellen het verhaal van zijn dood omdat de volgers van Jezus Christus na de martelpaal verschrikt van angst en vrees dachten een geest te zien.

De volgers van Jezus Christus hebben in der tijd net zo slecht geluisterd naar de profeet als de kerk vandaag, en dus Gert-Jan Segers van de Partij van de Christenheid. Jezus Christus heeft geprofeteerd dat hij niet zou sterven, verwijzend naar Jona. CDA is ook van de Christenheid. Net als de SGP. VVD-Kamerlid Dilan Yesilgöz weet niet beter weet. Deze mevrouw weet helemaal niks van Joden. En bazelt klakkeloos na wat ze geleerd heeft op school of partijtechnisch geacht wordt te zeggen. De VVD kan weten dat het fout zit met de Zionistische vrienden en die Israël lovende flauwekul. Israël is opgericht te Basel 1897 met het oorlogsdoel de Endlösung en de Holocaust te bewerkstelligen als middel tot kolonisatie van Palestina voor de Nazi’s.

De Zionisten zijn gefuseerd met de Nationaal Socialisten tot de Nazi’s. De ideeën, lobby, management, propaganda en het geld kwam van de Zionisten. De brute mankracht voor de bijpassende logistiek kwam van de Nationaal Socialisten. Adolf Hitler werkte voor Israël. Hitler is getraind door Zionisten. En werkte persoonlijk met ze samen. Net als Geert Wilders, de Telegraaf, en Thierry Baudet. Baudet en Rutte zijn geschiedkundigen. Zij zijn afgestudeerd historici. De feiten die bewijzen dat de Zionisten de grote initiators zijn van de Holocaust blijken uit documenten uit de universiteitsbibliotheken die Baudet en Rutte tot hun beschikking hebben. De bewijzen staan op www.holocaustles.nl.

En geloof het of niet: de Zionisten bedreigen de Nederlandse onafhankelijke rechtspraak met terrorisme om de feiten niet te erkennen. Tegenwoordig, dus dat is dinsdag 7 mei 2019, krijgen Joden beroepsverboden opgelegd zonder dat een haan ernaar kraait. Joods bezit wordt geplunderd onder de neus van de zogenaamde vrienden van de Joden en hun media. Geen hond die erom geeft. In de brondocumenten van het Zionisme staat een volgende Holocaust geagendeerd. Die zal plaatsvinden op de bergen van Israël. De begrafenis zal zeven maanden duren. Zo gruwelijk veel mensen zullen er ausgerottet worden. CU-Führer Gert-Jan Segers moet de Bijbelse associaties herkennen.

Daarom dat zij zo hard loopt voor de Joodse Staat. Wetend dat in ieder geval de Bijbel nog een Holocaust voorspelt precies op de locatie waar Israël en partners de Joden zo graag gevestigd hebben tussen die wachttorens en meters hoge muren die verdacht veel weg hebben van het getto zoals de Zionisten dit al 121 jaar ambieerden ongeacht de tegenstrijdige belangen der Naties en de eeuwen oude belofte van de Diaspora. Elke Nationaal Coördinator Antisemitismebestrijding dient als eerste het Zionisme te bestrijden en delegitimatie van de staat Israël te adviseren om door Joden serieus genomen te kunnen worden.

Share |