U bent hier: Home / Directeur Aidsfond weg kwijt

Directeur Aidsfond weg kwijt

by J.L. de Kreek — last modified 07-03-2019 03:00
Opgeslagen onder:

Wat dient er te worden gepubliceerd om de directeur van het Aidsfonds ervan bewust te maken dat Aids niet wordt veroorzaakt door Hiv? Luc Montagnier die Hiv heeft ontdekt zegt dat Hiv onschadelijk is en geen AIDS veroorzaakt. Directeur van het Aidsfonds Mark V. (39), die zelf ook Hiv heeft, is euforisch over het krankzinnige nieuws dat het na twaalf jaar eindelijk is gelukt om twee nieuwe patiënten te genezen van Hiv. Staat in het Algemeen Dagblad.

In Science mei 1984 heeft dr Robert Gallo de statistieken gepubliceerd waarin hij bewijst dat hij bij een minderheid van de Aidspatiënten Hiv heeft ontdekt. Volgens de toen en thans geldend regels van de virologie betekent dit dat Aids niet door Hiv wordt veroorzaakt. Robert Gallo bezat ook patentrechten op Hiv-testen. Gallo heeft ten onrechte geclaimd de ontdekker te zijn van Hiv. Kopieën van zijn vervalste rapporten circuleren op internet.

Nobelprijswinnaar Kary Mullis zegt over het bewijs dat Hiv niet de waarschijnlijke oorzaak is van Aids (“not the probable cause”). Aids is een syndroom. Kenmerk van syndromen is dat de oorzaak complex is. De oorzaak van een virusinfectie is lineair! De ontdekker van Hiv heeft net als Kary Mullis de Nobelprijs voor chemie ontvangen. De ontdekker van Hiv zegt dat mensen meerdere keren door Hiv besmet kunnen raken in het leven. En dat het menselijk lichaam dit virus vanzelf opruimt.

Aids is een verkrijgingssyndroom. Aids wordt verkregen door medicijnen te slikken tegen Hiv. De logica waarmee Hiv-apostelen medicijnen propageren is ook bijzonder. Deze krankzinnigen beweren dat een Hiv-test de aanwezigheid van Hiv anti-lichamen aantoont en dat dit bewijs is dat iemand lijdt aan een dodelijke ziekte met een lange incubatie tijd. Terwijl elke basisarts weet dat Hiv-antilichamen juist bewijs zijn van een goed werkend immuunsysteem.

Het lijkt tomeloze ongeletterdheid te zijn waardoor de massa blijft geloven dat Hiv de oorzaak is van Aids. Of diepliggende corruptie die zich ook in het Aidsfonds heeft genesteld. Vrijwel alle Aidsdoden inclusief Freddie Mercury en René Klijn zijn door medicijnmoorden om het leven gebracht. Een grote massaslachting onder homofielen en artiesten afgelopen veertig jaar met brisante winsten voor bepaalde personen en hun ondernemingen.

Er bestaat geen bewijs dat Aids door Hiv wordt veroorzaakt. Ooit is de vermaarde Aidswetenschapper Joep Lange per e-mail bepaald bewijs gevraagd. Als antwoord schold hij terug. Het bewijs dat de directeur van het Aidsfonds de weg kwijt moet zijn ligt daarentegen gewoon op straat. Joep Lange is vermoord bij de aanslag op vlucht MH17. Hij was één van de Aids-wetenschappers die met de Clintonfoundation samenwerkend op weg was naar een Aidscongres in Australië.

Saillant aan het verhaal over Aids is dat de man die onderzoekscollectief Bellingcat heeft opgericht op internet de pseudoniem Brown Moses voert. Hij heeft met Bellingcat naar eigen zeggen diepgaand onderzoek gedaan naar de aanslag op de MH17. Waarbij de diverse prominente Aids wetenschappers zijn vermoord. Brown Moses is een figuur in een rock opera Thing-Fish van Frank Zappa. Die opera gaat onder andere over enge complotten, eugenetica en AIDS.

Share |

Permalinks