U bent hier: Home / Doden door Covidvaccin

Doden door Covidvaccin

by J.L. de Kreek — last modified 16-01-2021 03:00

In de sociale media verschijnen steeds meer bevestigde berichten van personen die zijn gestorven ten gevolge van het Covidvaccin. Het Covidvaccin is niet getest op dieren. De risico’s bij een Covidvaccin liggen 50 keer hoger dan bij een normaal vaccin. Het Covidvaccin beschermt niet tegen besmettingen. Gevaccineerde personen verspreiden meer virus dan niet gevaccineerde personen. Het Covidvaccin kan gezien worden als een vorm van gentherapie. Zoals ze bij varkens en kippen doen om vetter te worden en meer vlees op de botten te krijgen.

Het Covidvaccin is een mRNA vaccin. Een normaal vaccin bestaat uit een inactief of verzwakt virus. Het nieuwe vaccin bestaat uit genetisch materiaal wat “messengerRNA” wordt genoemd. MRNA wordt gemaakt door lichaamseigen DNA. Het is bedoeld voor de Ribosomen die het mRNA lezen en op basis van de mRNA code aminozuren maken die proteïnen maken wat mensen levend en functionerend houdt. Dit wordt “translation” genoemd. Virussen maken misbruik van dit proces voor het verspreiden van hun eigen genetische informatie. Waardoor meer virussen worden gemaakt. 

Het Coronavaccine bevat genetische instructies, voor een deel van het virus. Door dit vaccin met genetische informatie over het virus, maken de Ribosomen een proteïne aan wat een kopie is van het virusdeeltje wat overeenkomt met het ingespoten mRNA. Vervolgens wordt dit virus-proteïne aangevallen door lichaamscellen. Met het Covidvaccin wordt het lichaam aangezet zelf de virusdeeltjes te maken die het vervolgens aanvalt. Dat dit nergens op slaat kan iedereen bedenken.

Dat geen gebruik is gemaakt van de standaardtechniek, namelijk het vaccin maken van een afgezwakt of inactief virus, komt omdat het virus Sars-cov-2 in werkelijkheid niet bestaat. Marion Koopmans van het OMT bewijst zelf in haar publicaties dat er geen biologische bronnen van het virus voorhanden zijn waardoor de werkwijze voor bestrijding van het virus is gebasseerd op synthetisch RNA. Het mRNA in het Covidvaccin is genetische informatie van een niet biologisch bestaand virus.

Met andere woorden. Het Covidvaccin is genetische manipulatie op basis van een kunstmatige virus wat in silico is ontdekt, dus in computermodellen, en waarvan geen objectief bewijs bestaat van het bestaan in de werkelijkheid. Ook is er geen objectief bewijs van de aanwezigheid van de hoeveelheid virus en dat het ook daadwerkelijk ziek maakt. Er is wel objectief bewijs van het feit dat de Coronadoden zijn overleden ten gevolge van de behandeling. De doden nu door het  Coronavirus en het Covidvaccin hadden voorkomen kunnen worden omdat er geneesmiddelen bestaan, tabletten, die iedereen met Covidklachten geneest binnen een paar dagen.

De burgerbevolking wordt afgehouden van deze geneesmiddelen. In het belang van de vaccinatie-industrie en bepaalde machtswellustelingen. Vervolgens wordt de burgerbevolking collectief gevangengezet middels lockdown en vergiftigd met vaccins waarvan de hele industrie weet dat ze gevaarlijk zijn. Het Covidvaccin levert een veel groter risico en veel meer bijwerkingen en is extreem veel duurder dan het recept van huisarts Rob Elens van zelfzocgrcovid19.nl. Hij heeft zijn adviezen gebaseerd op een bestaand protocol bij Covidklachten. Iedereen die doet wat huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl adviseert maakt de meeste kans thuis binnen enkele dagen zonder bijwerkingen volledig te herstellen van convidklachten.

Share |