U bent hier: Home / Doe uw aangifteplicht

Doe uw aangifteplicht

by J.L. de Kreek — last modified 20-03-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Sinds Paars glijdt Nederland af. Beginnend bij christelijk sociaal denkers die zich gedroegen als de schoothondjes van personen in de internationale geopolitieke verhoudingen die onredelijk en agressief waren naar aan leiding van de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001. De Verenigde Staten van Amerika worden gezien als bondgenoten. Toch is niemand solidair met the people van the US of A. Welk belang dienen de journalistiek en media bij het volhouden van de opzichtige leugen dat de torens van de Twin Towers door de vliegtuigen zijn ingestort? Het zijn van hulppersoon van terroristen is ook voor journalisten strafbaar.

Niemand houdt rekening met het terrorisme en de oorlogsmisdaden van de Nederlandse politiek in Moslimlanden. Dat zijn ambtsmisdrijven. Daarom bestaan deze zware misdaden niet in ogen van justitie. Waardoor ook geen rekening wordt gehouden met de gevolgen. Zij die vandaag Nederland besturen zijn de opvolgers van de personen in de politiek die eigenlijk strafrechtelijk vervolgd dienen te worden voor terrorisme en oorlogsmisdaden. Dat het akkoord voor de oorlog in Irak politiek was is juist een groter probleem dan wanneer het een regelrechte militaire oorlogsverklaring was geweest. Ook de moord op het hoofd van de bevriende staat Libië is een feit waar de Nederlandse politiek over welhaast de volle breedte met trots heeft bijgedragen.

De groep personen die schuldig is aan het terrorisme en de oorlogsmisdaden in Irak zijn ook mede schuldig aan genocide daar. In Irak is een walgelijke genocide aan de gang die moedwillig wordt bewerkstelligd door westerse politici die mede bijzondere kennis bezitten met betrekking tot kernenergie. Allemaal uitgebreid gedocumenteerd door de parlementariërs zelf. In de Kamerstukken. Opzichtig bewijs van deelname van de Tweede Kamer aan genocide in Irak. Iedereen zwijgt. De nieuwe lichting parlementariërs maken daarin geen verschil. Allemaal gaan ze op dezelfde weg verder. Onderdelen van de staat der Nederlanden worden al meer dan tien jaar terroristisch bedreigd en bedrogen om de beweging ongemoeid te laten die achter de Coronacrisis zit. Niemand wil het weten. Aanslagen op Nederlandse militairen in Afghanistan worden op afstand gepleegd door in Nederland verblijvende Nederlanders. Niemand vindt het boeiend.

De politieke partijen en bewegingen die strijden om de gunst van de kiezers zijn niet in staat de problemen op te lossen want zij zijn het probleem. Stuk voor stuk. Ook de nieuwe partijen zoals Lijst30 met Willem Engel van Viruswaarheid bewijst. Die man heeft tot nu de problemen louter bestendigd. Toch wordt hij luidkeels gevolgd door de grote schare Wappies en complotdenkers. Geen enkele complotdenker in Nederland blijkt in staat het complot te ontrafelen wat zich voor hun neus afspeelt als ware een grote goocheltruc van de nakomelingen van Hitler. Niemand die de grote roze keihard Heil Hitler stampende olifant in de kamer in de ogen kijkt. En dan het geïnstitutionaliseerde kindermisbruik in Nederland. Waarom worden de Jeugdzorg en de Kinderbescherming zo hard verdedigd in Nederland door personen die beter moeten weten?

Het kindermisbruik in Nederland is een groot maatschappelijk probleem. Het is sadistisch en georganiseerd. En wordt in stand gehouden door journalisten en ambtenaren en bepaalde academici. De misdaadfeiten in de Jeugdzorg en de Kinderbescherming zijn uitgebreid gedocumenteerd. Niemand treedt op. Iedereen blijft leuk meedoen met de kindermisbruikende instanties terwijl het eenvoudig anders kan wanneer een paar ambtenaren gewoon even hun werk doen en onder andere hun aangifteplicht nakomen. Ook voor de Wappies in Wappiestan geldt de aangifteplicht. Ze laten allemaal hardop blijken de Coronamaatregelen terroristisch te vinden en dat het ook moord is. Dus dan geldt de aangifteplicht. Ook het Openbaar Ministerie en de Politie hebben last van de Coronamaatregelen. In plaats te strijden op het Malieveld en Museumplein kunnen de Wappies en Complotdenkers beter strafrechtelijk samenspannen met bevoegde autoriteiten. De voorzet staat op: aangiftecovid19.nl

Share |

Permalinks