U bent hier: Home / Eindigen in Auschwitz

Eindigen in Auschwitz

by J.L. de Kreek — last modified 13-04-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Het gehele Joodse volk staat reeds met een been in het kamp. De bevrijding van Auschwitz is tijdelijk. Bij en tijdens de volgende Holocaust zullen de Bergen van Israël de offerplaats zijn. Dat juist oud-president Netanyahu stelt en beweert dat Ezechiël 37 is vervuld in Auschwitz verzekert dat de Holocaust die staat voorzegd in Ezechiël 38-39 ook zal worden volbracht. Netanyahu kan het weten want hij is de zoon van de rechterhand van de oprichter van Betar, Ze'ev Jabotinsky. Betarim zijn de initiële Bruinhemden. Betar kampeerde al in 1933 op de locatie van Auschwitz. De sonderkommando’s met een kampfunctie die de Joden met eigen handen offerde waren leden van Betar. De leider van Betar en journalist Theodor Herzl zijn de grote creatieve geesten die de Holocaust hebben bedacht en overal in de wereld bestuurders en boardrooms hebben aangezet tot de Endlösung.

De Nazi’s zijn nooit verslagen. De Nazi’s hebben hun totem verplaatst naar Israël. De Strijd van Adolf Hitler was een Ein Nazi fährt nach Palästina. De Nazi’s zijn ook naar Amerika verhuisd en Zuid Amerika en zijn gaan werken bij de Nasa. Verspreid over aarde als kakkerlakken. Nu 77 jaar later worden de actuele leiders der Nazi’s met open armen ontvangen door parlementen in West Europa. En krijgen de Nazi’s in Oekraïne wapens geleverd om de oude nazistrijd tegen het bolsjewistisch kwaad tot leven te wekken en uit te vechten. De Nazi-bataljons in Oekraïne zijn de voortzetting van de gevechtseenheden die vochten voor de Duitse bezetter in de Tweede Wereldoorlog.

De Duitse bezetter in de Tweede Wereldoorlog was het proxy leger van de Beweging van Herzl waaraan de Oekraïense president Zelensky deelneemt. Deze beweging werkte nauw samen met de Duitse Nationaalsocialisten en fuseerde met hen tot de Nazi’s. De Nazi’s zijn een meerkoppig monster. De ene kop kent men als de archetype Nazi. De andere kop is netjes gekamd, met een stropdas, keurige burgerkleding en Zionist. De fusie tussen de Nationaalsocialisten en de Zionisten tot de Nazi is speciaal gevierd met een accommodation medaille. Aan de ene kant van de medaille staat de David Ster. Aan de andere kant het hakenkruis. In Der Angriff is uitgebreid aandacht besteedt aan de reis van de Nazi’s naar Palestina. De Zionisten en de antisemieten werken al 125 jaar innig samen om de Joden uit te roeien. De oorlog in Oekraïne is hun volgende stap op weg naar Auschwitz 2.0.

Share |

Permalinks