U bent hier: Home / Eloquente antisemitisme Thierry Baudet

Eloquente antisemitisme Thierry Baudet

by J.L. de Kreek — last modified 26-04-2019 03:00
Opgeslagen onder:

Thierry Baudet is dermate verdraagzaam en tolerant dat hij de overigens niet Joodse medewerkers van het hardcore antisemitische en terroristische Centrum Informatie Documentatie Israël accepteert als leden van zijn partij. Het CIDI geeft leiding aan de voortbouwende Jodenvervolging en het bedreigen en bedriegen van de onafhankelijke Nederlandse rechtspraak om Joden te vervolgen in verband met hun Joodse mening over Zionisme. Thierry Baudet is historicus. Thierry Baudet kan weten dat het CIDI chronisch doelbewust liegt over de schuld van de Zionisten aan de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. De bewijzen hiervan staan immers in de bibliotheken van de faculteiten geschiedenis in Nederland. Antisemitisme sinds de Franse Revolutie is de schuld van de Zionisten.

De Zionisten strijden al sinds Moses Hess tegen assimilatie van Joden. De leiders van de Nederlandse Zionistische Bond (NZB) verklaart in 1914 te strijden tegen assimilatie van Joden. De grote Zionistische leider Herzl die wordt bewonderd en geëerd door het CIDI is het creatieve brein van de Endlösung en de Holocaust. Amerikaanse Zionistisch geïnspireerde media preludeerde al in 1900 op een Holocaust op zes miljoen Europese Joden. Allemaal spijkerharde feiten die zowel door het CIDI als door Thierry Baudet niet serieus genomen en onder de pet gehouden worden. De Joden zijn altijd tegen het Zionisme geweest. Zionistische Joden bestaan niet. Jodendom en Zionisme zijn elkaar uitsluitende grootheden. Dat blijkt ook uit de talrijke publicaties van de Zionisten zelf. Joden zijn handhavers van de Drie Eden.

Dat de Joden desondanks toch worden gedomineerd door de Zionisten komt omdat de Zionisten dreigen met excessief op mensen gericht geweld om geen verzet tegen het Zionisme te plegen. De Zionisten beraamde al in 1895 aanslagen op Turkije om het te laten meewerken aan de Endlösung. De Zionisten willen niet dat de waarheid algemeen bekend wordt omdat dan voor iedereen duidelijk is dat de Zionisten de terroristische organisatie zijn die de Holocaust heeft bewerkstelligd. Thierry Baudet accepteert ook de oorlogsmisdaden en het terrorisme en de genocide van de Nederlandse politiek in Moslimlanden. Nu wil het toeval dat de burgers van onder andere Irak zuiver Semieten zijn. Meeste Joden in Nederland zijn niet eens Semitisch. Meeste Joden zijn Asjkenazisch. Dat is een andere stam dan de groep die in de oudheid Irak verliet op weg naar het Beloofde Land. Het saillante is dat het CIDI-lid van Forum voor Democratie zich laat interviewen in een bruin pak. De eerste Bruinhemden waren Zionisten.

Share |

Permalinks