U bent hier: Home / Erdogan heeft gelijk

Erdogan heeft gelijk

by J.L. de Kreek — last modified 29-10-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Erdogan heeft gelijk. Macron moet zich onder behandeling laten stellen. Hij is een knechtje van Rothschild. Charlie Hebdo is ook gedrukt door Rothschild. Op de website holocaustles.nl staan de authentieke documenten waaruit objectief blijkt dat Rothschild al in 1895 actief was betrokken bij de voorbereidingen op de Holocaust. Rothschild wist al in 1895 dat de Endlösung met een Holocaust zou eindigen omdat het creatieve brein dit in juni van dat jaar vanuit Parijs schreef aan het wereldhuis van de familie ter lobby “um die Welt so schnell zu zionisieren”.

De familie Rothschild is samenwerkend met journalist Theodor Herzl de grote enabler van de Holocaust met als doel de familie oppermachtig te maken en in de toekomst te laten kronen tot koninklijke familie van alle Joden bij en tijdens een ceremonie gespiegeld aan het Bijbelse boek Ezechiël. Wie dit niet gelooft pakt de feiten erbij en zoekt het zelf op in de duizenden pagina’s authentieke brondocumenten die niemand krijgt onderwezen bij en tijdens de Holocausteducatie op de scholen. Een onderdeel van de Holocaust is het naoorlogs Holocaustbedrog.

Dit holocaustbedrog is bedoeld om de voorbereidingen op de volgende Holocaust te ondersteunen. De familie Rothschild heeft niet genoeg aan een Holocaust om wereldmacht te verweren. Het heeft in ieder geval nog een Holocaust nodig die zal plaatsvinden op de Bergen van Israël. Ook gespiegeld aan Ezechiël. Om deze aanstaande Holocaust te laten slagen is het noodzakelijk dat zo veel mogelijk Joden in Israël wonen. Daarom organiseren de vrienden van de familie de Coronamaatregelen en doen ze in Israël alsof ze daar de beste middelen hebben om iedereen te beschermen tegen Corona.

Dat de Coronamaatregelen een onderdeel zijn van de voorbereidingen op de volgende Holocaust van de patroon van Macron is te zien aan de massa emigratie van Joden naar Israel ten gevolge van Corona. De Nederlandse journalistiek en media zwijgt hierover omdat de Wester Journalistiek al sinds 1897 vuistdiep zit in de beweging die is opgericht door het creatieve brein van de Holocaust om die Holocaust en de volgende Holocaust en wereldmacht voor de familie Rothschild te bewerkstelligen. Macron brengt alle Fransen en Europa in gevaar door bij en tijdens gewapend conflict de vijand te beledigen met Charlie Hebdo plaatjes geprojecteerd op de muren van gebouwen van de Franse Overheid. Rothschild en de held van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann zijn de grote voortrekkers van de Jodenvervolging.

Instand updatetürkçe google çeviri

Share |

Permalinks