U bent hier: Home / Europa wordt slachtveld

Europa wordt slachtveld

by J.L. de Kreek — last modified 15-12-2019 03:00
Opgeslagen onder:

Omdat journalisten doelbewust objectieve bronnen onttrekken aan het oog van het publiek zien en begrijpen meeste mensen de voorbereidingen niet die worden getroffen om van Europa een slachtveld te maken. Journalisten en hun media spelen een hoofdrol in verband met de voorbereidingen op de Eerste en de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. De Holocaust is heel anders bewerkstelligd dan meeste mensen denken. De grote initiators worden tot op de dag van vandaag op een voetstuk geplaatst door de gemiddelde journalist.

Bij en tijdens de laatste verkiezingen in het Britse Koninkrijk hebben tien komma drie miljoen Britten gestemd voor Labour. Bijna veertien miljoen mensen stemden op de Conservatieven. De meesten Britse kiezers heeft op een anti-Brexit-partij gestemd. Die partijen hebben de absolute meerderheid qua stemmen. Toch is Boris Johnson de premier. Door het districtenstelsel. Meerderheid van de Britten wil geen Brexit. Groot Brittannië is geen Democratie. Het Britse kiesstelsel vervormt de wil van de meerderheid in de macht van de minderheid. In Groot Brittannië is de arbeidsklasse ouderwets onderworpen aan het gezag van de groot grondbezitters.

De Brexit is het initiatief van Boris Johnson. Daarmee voert hij ideeën uit van de oprichters van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor WOII en de Shoah. Deze terreurbeweging werkte al sinds begin 19e eeuw samen met Britse ambtenaren en Britse aristocraten om de maatschappelijke veranderingen ten gevolgen van de Franse Revolutie (democratie en mensenrechten) terug te draaien. Dit wordt de Grote Revisie of Grote Reconstructie genoemd.

De Brexit beoogt een aanjagende werking te hebben op andere exits. Zoals de door Wilders gepropageerde Nexit. Zodat Europa ouderwets is opgedeeld in zones die net zo zullen reageren op naderend onheil als bij de vorige wereldoorlogen. Wilders en Johnson zijn beide Zionisten. Zionisten zijn de vijanden van de Joden. Zionisten zijn aanjagers van antisemitisme. Zionisten veranderen de wereld in een hel voor de Joden. Zionisten symbiotisch samenwerkend met journalisten en banken en managers en Britse ambtenaren en aristocraten zijn de grote enabelers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Adolf Hitler is een door de Zionisten gewilde leider. Hitler was niks zonder zijn Zionistische partners, hun ideeën en hun geld.

De actuele geopolitiek draait net als 122 jaar geleden om het vestigen van oppermacht voor het wereldhuis van de familie Rothschild. Deze ambitie is de alles bepalende factor voor de gebeurtenissen in de wereld. Hun vazallen onderwijzen Deep Democracy om de veranderingen te bestendigen. De familie Rothschild is groot geworden bij en tijdens het Heilige Romeinse Rijk. Het gedraagt zich als ongekroonde vorst der Joden. De Joden hebben niks met deze familie. De familie Rothschild is niet Joods. De familie Rothschild en het Vaticaan en het Witte Huis werken samen om van voor de Joden heilige staat Palestina een koninkrijk te maken met de familie Rothschild als kroondrager en alle Joden als hun onderdanen. 

De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn bedoeld om dit te bewerkstelligen en de Joden zodanig te terroriseren dat ze geen andere uitvlucht accepteren dan zich in strijd met het Jodendom massaal te vestigen in het wereldgetto wat de familie Rothschild, het Vaticaan en het Witte Huis in de Heilige Staat Palestina aan het bouwen zijn voor de Joden. Het actueel oplaaiend antisemitisme is het werk van Zionisten, journalisten, hun media en Donald Trump doordat hij presidentieel de Joden tot nationaliteit verklaart.

Daarmee maakt the Donald de Joden vijandige strijders van alle naties want de Joden overal ter wereld zijn op grond van de Israëlische wetgeving verplicht Israël support te leveren. En de zogenaamd Joodse Staat beschouwt zichzelf als de schepper van alle Joden. De Zionisten vestigen zich ten koste van de rest van de wereld in Palestina geholpen door hun Zionistische partner Boris Johnson die de Britse meerderheidsstem negeert ten faveure van uitvoering van de ideeën van Zionist Theodor Herzl.

Share |

Permalinks