U bent hier: Home / F0ck Gay Pride

F0ck Gay Pride

by J.L. de Kreek — last modified 02-08-2019 03:00
Opgeslagen onder:

F0ck Gay Pride. Wat een misplaatst feest! Met geen flikker valt een fatsoenlijk gesprek te voeren over HIV en AIDS. Zijn homo’s allemaal zo onverschillig of hoe zit het? Er bestaan toch ook weldenkende homo’s - hoewel dit aan de homo’s in de politiek niet valt af te zien?! Gay Pride is irritant, hinderlijk en schreeuwerig. Niet leuk! De homofielen van de VVD dringen zich luidruchtig op in buurten waar Salafisten ruimschoots vertegenwoordigd zijn en weigeren verantwoording af te leggen voor hun oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden.

In sommige landen worden homo’s van daken gegooid. Deze maatregelen hangen nauw samen met het gedrag van de westerling in het algemeen en de westerse homo in het bijzonder. Hoe loyaal zijn homo’s eigenlijk? Naar elkaar. Niet. Het kan de westerse verwende dood geknuffelde homofiel kennelijk geen barst schelen wat er met de flikkers in die landen gebeurt anders was de oorlogsmisdadige VVD met al zijn high impact crimes in Moslimlanden geen partij geweest met prominente homofielen in de leiding zoals mr Demmink en mr Wabeke die de grote initiator is van het homohuwelijk. Toch?

Er wordt in Nederland in de sociale media en anderszins door directe slachtoffers veel geklaagd over het chronische kindermisbruik en de chronische kindermishandeling in de kinderbescherming. Hoezo heeft dit niks met homo’s te maken? Homo’s zijn ook gewoon mensen die kinderen misbruiken. En werken in de Jeugdzorg. Van journalist Chris Klomp van het AD weet iedereen dat een minderheid van kindermisbruikende homofielen ook pedofiel is. En daarom op voorhand ontoerekeningsvatbaar verklaard dient te worden. De Mainstream media hebben het zelden tot nooit over deze feiten die ook voor eenvoudige journalisten als Chris Klomp makkelijk in de sociale media en anderszins te ontdekken zijn.

Homo’s zij in ieder geval voor 10% verantwoordelijk voor alle kindermisbruik. Wat echter het meest zuigt aan Gay Pride is dat meeste homofielen en natuurlijk ook hetero’s nog altijd niet weten dat AIDS niet door HIV wordt veroorzaakt. Nul komma nul kans. In 1984 was reeds bekend dat HIV niet de oorzaak van AIDS kan zijn. In 1994 verklaarde de ontdekker van HIV al dat er geen wetenschappelijke publicatie bestaat wat bewijst dat AIDS door HIV wordt veroorzaakt. Toch werd chronische chemotherapie middels AZT voorgeschreven bij een positieve HIV-test. Dat is te minst genomen redelijk vermoeden van massamoord met voorbedachte rade.

De dertig miljoen AIDS-doden zijn doelbewust om het leven gebracht door het opzettelijk opleggen van levensomstandigheden aan een groep die op haar gehele of gedeeltelijke lichamelijke vernietiging zijn gericht. Dat is als genocide met levenslang strafbaar gesteld in artikel 3 lid 1 sub c WIM. Geld inzamelen voor het AIDS-fonds is deelname aan deze biochemische oorlogsvoering en dit internationaal misdrijf. Bij en tijdens Gay Pride wordt door het AIDS-fonds vrolijk gecollecteerd voor financiering van de voortbouwende internationale misdrijven op de homofiel en zij die anderszins afwijken van het monogame volksbestaan.

Share |

Permalinks