U bent hier: Home / Feiten liegen niet

Feiten liegen niet

by J.L. de Kreek — last modified 08-06-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Meningen zijn geen feiten. Feiten hebben te maken met echtheid. De waarheid. Objectief, onafhankelijk en neutraal. Het is een feit dat de soortelijke massa van staal significant groter is dan dat van aluminium. Daarom is het niet mogelijk wat meeste mensen menen te zien in de beelden in verband met de vliegtuigen en de torens van de Twin Towers. Ander feit is dat het wetboek van stafrecht ook van toepassing is op journalisten. Journalisten zijn vrij in hun mening en bezitten geen rechten op eigen feiten. Ook is het een feit dat journalisten de schrijvers en uitvoerders zijn van de agenda van het internationaal terrorisme die aan de basis staat van de Coronacrisis.

Daarom dat geen journalist de feiten vertelt over Covid19 zoals ze zijn, terwijl de objectieve bewijzen letterlijk op straat liggen. Het bewijs van het bedrog wordt geleverd door de bedriegers zelf in hun publicaties waarin zij de PCR-test rechtvaardigen voor middel tot vaststelling van besmettingen met het virus Sars-cov-2. Daaruit blijkt voor elke wetenschapsjournalist zonneklaar dat er geen bewijs bestaat van de stelling en bewering dat Sars-cov-2 een zoologisch virus is. Er bestaat ook geen neutraal, onafhankelijk en objectief bewijs van causaal verband tussen dat Virus Sa-rs-cov-2 en de ziekte Civid19. De wetenschap die normaal daarvoor wordt gehandhaafd wordt ontkent en/of genegeerd en/of verdacht gemaakt in het belang van de gekunstelde PCR-test.

Wat Marion Koopmans en Jaap van Dissel en die Marc Van Ranst ook gestudeerd hebben, het heeft helemaal niks te maken met wetenschap. Deze lieden verzinnen hun eigen wetenschap om hun wetenschapsbedrog op te baseren en verwerven daarmee macht, vermogen en middelen voor zichzelf en de beweging die zij daarmee dienen en verder helpen op weg naar wereldheerschappij. Terrorisme is al bijster lang een strafbaar feit. Er bestaat geen enkel recht voor journalisten om werkzaam te zijn voor de door journalisten opgerichte statelijk acterende beweging die inmiddels meer dan 123 jaar bestaat en strijdt voor oppermacht en het uitroeien van het gehele Joodse volk. Toch is er geen perskaart journalist in Nederland die in alle redelijkheid hiervan niet kan worden verdacht.

Share |

Permalinks