U bent hier: Home / Feiten vrije journalistiek is norm

Feiten vrije journalistiek is norm

by J.L. de Kreek — last modified 26-09-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Journalist Chris Klomp bewijst met zijn zure kritiek op de woorden van politicus Thierry Baudet weer eens dat feiten niet leidend zijn in de journalistiek. Thierry Baudet zou ook 9/11 betitelen als een ‘mythe’. Die aanslagen zijn 21 jaar geleden. Tegenwoordig staat de gehele wetenschap online. Journalist Chris Klop kan via internet software downloaden waarmee hij kan uitrekenen dat wat hij beweert over 9/11 absoluut onmogelijk is. De torens waren 'enhanced'. Er zijn zware explosieven gebruikt op de kern en in het fundament van de torens van de Twin Twers. Controlled demolition is nog nooit zo evident geweest. En journalist Cris Klomp met zijn grote mond op internet denkt nog altijd dat de feiten mythes zijn. Journalist Chris Klomp slaat een pleefiguur met zijn inhoudsloze flauwekul.

Thierry Baudet heeft gelijk over 9/11 en de power elite die de mensheid terroriseert met onbewezen klimaatverandering, de Coronacrisis, kinderhandel en de oorlog in Oekraïne. Wat van belang is in verband met Thierry Baudet laat journalist Chris Klomp gewillig links liggen. Ook die feiten liggen voor het oprapen. Al jaren. Eenvoudig doorzoekbaar gemaakt en voorzien van een toepasselijke toelichting.

De held van Thierry Baudet is de grote kwartiermaker van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging. De ideeën van de held van Thierry Baudet voor de mensheid zijn de basis voor de crisis van vandaag. En bepalen de geopolitiek sinds 1897. Het belangrijkste wat over Thierry Baudet te zeggen valt wordt kwaadaardig verzwegen door journalist Chris Klomp. Waarmee hij objectief bewijst te zijn opgeleid tot ‘useful idiot’ die in tijd van crisis braaf de waarheid verhult en het publiek afleidt van de feiten.

Journalist Chris Klomp staat daarin niet alleen. De grote players in de journalistiek in West Europa eind 19e eeuw begin 20ste eeuw zijn de mannen die de plannen hebben geschreven voor het Syndicaat van Industriëlen wat statelijk acterend strijd met het oorlogsdoel oppermacht te vestigen. The Great Reset is een feit. En is mede bedacht door minister Sigrid Kaag die tenslotte een bekende denker is van een stroming bij het World Economic Forum.

De feiten die bewijzen dat Thierry Baudet de grote initiator van de Holocaust als held bewondert staan op de website www.holocaustles.nl/bron. Op de website www.holocaustverklaard.nl is de toepasselijke toelichting te vinden. De website www.sixmillionjews.nl bewijst objectief dat de journalistiek in de VS al in 1900 bekend was met het feit dat de beweging van de held van Thierry Baudet zes miljoen Joden zou gaan holocausten in West Europa ter meerdere eer en glorie van de realisatie van de ideeën van de held van Thierry Baudet. De held van Thierry Baudet is ook de held van Geert Wilders en Adolf Eichmann.

De beweging van de held van Thierry Baudet bedreigt en bedriegt onderdelen van de staat der Nederlanden al jaren met terroristische oogmerk om de inhoud van de website www.holocaust.nl niet te objectiveren. Vooral Joden hebben daarvan last. Journalist Chris Klomp wil het er niet over hebben want de informatie is afkomstig van een persoon die door journalist Chris Klomp wordt bestempeld als “een van de grootste gekkies van het internet”. Het opportunisme van journalist Chris Klomp is een ziekte waarmee hij ernstige misdrijven waaronder terrorisme ondersteunt.

Ook daarin staat journalist Chris Klomp niet alleen. De gehele vaderlandse journalistiek schaart zich als een man achter de grote misdadigers die vandaag de dag de mensheid vergasten op crisis en oorlog. En massamoord. Dat journalisten zich helemaal niks aantrekken van feiten wordt mede bewezen door de mening van journalisten met betrekking tot Sars-cov-2 en Covid19. De feiten staan gewoon op internet. En bewijzen objectief dat het niet anders kan dan dat RIIVM directeur jaap van Dissel alles met betrekking tot de pandemie van het virus uit zijn duim gezogen moet hebben.

Share |

Permalinks