U bent hier: Home / Femke Halsema en de Nazi’s

Femke Halsema en de Nazi’s

by J.L. de Kreek — last modified 20-03-2019 03:00
Opgeslagen onder:

De man links op de foto naast de Amsterdamse Burgemeester Femke Halsema is niet Joods. Hij lijkt op een Jood. Hij is dat niet. Zijn Joodse vorm is camouflage. De Nazi’s zijn divers. Ook Timon Dias van GeenStijl behoort tot de Nazi’s. Meeste mensen denken bij de Nazi’s aan Hitler en Eichmann en Feder en Mildenstein. Deze Nazi’s waren van dezelfde beweging als de zogenaamde rabbijn links op de foto naast Femke Halsema. Dit is de beweging van Herzl. Herzl is een prominente Oostenrijkse en atheïstische journalist uit eind 19e eeuw.

Herzl is het creatieve brein van de Jodenvervolging van 1940-1945. En het actueel internationaal terrorisme. Partners van de zogenaamde rabbijn links op de foto naast burgemeester Femke Halsema bedreigen en bedriegen de Nederlandse onafhankelijke Rechtspraak terrorisme gerelateerd om hen straffeloos hun terrorisme te laten plegen de volgende Holocaust voorbereidend. Oogmerk van de zogenaamde rabbijn links op de foto naast burgemeester Femke Halsema is het uitroeien van de Joden of althans het onderwerpen van de Joden aan de wil van de organisatie der Zionisten. En oppermacht.

De zogenaamde rabbijn links op de foto Femke Halsema is leider van de terroristische organisatie die verantwoordelijk is voor de NSB, het bombardement op Rotterdam, de genocide op Anne Frank, de deportatie en massamoord op 110.000 andere Nederlandse Joden. De beweging van de zogenaamde rabbijn links op de foto naast Femke Halsema strijdt al sinds 1895 actief tegen assimilatie van Joden. Vandaag de dag strijden leden van deze beweging tegen openbaring van de feiten. Zij gaan daarbij zo ver dat zij als leidende vertegenwoordigers van de beweging van Herzl de rechtspraak bedreigen met excessief op mensen gericht geweld om de voorwaarden der Zionisten onvoorwaardelijk te accepteren.

Anders dan de Rechtspraak wordt Femke Halsema niet bedreigd om de Nazi’s te volgen. Femke Halsema volgt de Nazi’s graag. Spontaan. Uit haarzelf. Welhaast automatisch. Ook als politiekambtsdrager. In de Tweede Kamer sprak Femke Halsema de Nazi’s reeds naar de mond. Femke Halsema is betrokken bij het zogenoemd Joods Akkoord. Dit akkoord is niet Joods. Dit akkoord met de beweging van Herzl is bedoeld om te bewerkstelligen dat de Nazi’s straffeloos hun misdaden kunnen begaan. Femke Halsema kan op basis van openbare bronnen zelf zien en begrijpen dat de zogenaamde rabbijn links op de foto naast de Burgemeester van Amsterdam belangrijke feiten met betrekking tot de Joodse Zaak doelbewust onder de pet houdt. Waardoor het antisemitisme exponentieel toeneemt.

Share |