U bent hier: Home / Femke Halsema en terrorisme

Femke Halsema en terrorisme

by J.L. de Kreek — last modified 20-01-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Toen de Nederlandse politiek ambtsdragers besloten politiek en niet militair deel te nemen aan de oorlog zonder geldige reden in Irak was Femke Halsema van GroenLinks er als de kippen bij om kritiek op de oorlogsmisdadigers in de kiem te smoren. De industriële genocide in Irak ten gevolge van deze oorlogsmisdaden is nog altijd gaande. Nu met Corona is Femke Halsema meerdere keren schriftelijk met argumenten onderbouwd geïnformeerd over het feit dat handhaving van het Zelenko-protocol de enige juiste werkwijze is voor bestrijding van de pandemie van het nieuwe Coronavirus. Femke Halsema die ook de baas is van de veiligheidsregio besluit de maatregelen te handhaven die worden opgelegd door de Coronaterroristen.

Femke Halsema is een van de vrouwen in het Nederlands bestuur met een chronisch gebrek aan weldenkendheid. Ze heeft geen enkel besef van feiten. En het historisch- en normbesef van een verward persoon, of ze heeft gewoon moedwillig maling aan de burger en het belang van het algemeen. Femke Halsema is een van de vele bestuurders in Nederland die niet wil zien en begrijpen dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. Dat is problematisch. Bovendien werkt ze samen met de beweging die daarvoor verantwoordelijk is, en die wenst dat antizionisme gelijk wordt gesteld aan antisemitisme. Femke Halsema is een bedreiging voor het gehele Joodse volk. En voor de jeugd.

Door de transit van de Jeugdzorg is Femke Halsema ook aansprakelijk en verantwoordelijk, ook strafrechtelijk, voor de gedwongen verdwijning en mensenhandel en het kindermisbruik door de zogenaamd gecertificeerde Jeugdzorgverleners. Femke Halsema is niet zo bij de hand dat ze de Jeugdzorg op de inhoud controleert. Dat in Amsterdam de Politie de georganiseerde misdaad in de Jeugdzorg helpt met uithuisplaatsingen zonder dat is voldaan aan artikel 430 derde lid van het Wetboek van Rechtsvordering, en daarmee de sfeer in de wijken verziekt, betekent dat Femke Halsema burgemeester is van de georganiseerde ambtelijke misdaad. Burgemeesters en Wethouders van Amsterdam nemen ook deel aan het milieuzone- en CO2-bedrog.

Femke Halsema is het soort bestuurder wat ernstige misdrijven van collega bestuurders doelbewust bedekt met de mantel der liefde. Eigenlijk is Femke Halsema lid van het CDA en de VVD en de PVV. Dat Femke Halsema afgelopen weekend demonstreren op het Museumplein verbood en de Politie hard liet optreden tegen aanwezigen maakt onderdeel uit van de terroristische ambities van de georganiseerde ambtelijke misdaad waaraan Femke Halsema met kennelijke gretigheid deelneemt. Het is totaal van de zotte dat een vrouw met zoveel pretenties als Femke Halsema op feiten- en basiskennis zo slecht presteert als Femke Halsema. Femke Halsema helpt mee de Amsterdammers te onderdrukken en vermoorden middels Coronamaatregelen.

Share |