U bent hier: Home / Ferd Grapperhaus en seks met kinderen

Ferd Grapperhaus en seks met kinderen

by J.L. de Kreek — last modified 22-07-2020 03:00
Opgeslagen onder:

VVD minister Ferd Grapperhaus van het ministerie van justitie en veiligheid stelt en beweert in Trouw 8 juli 2020 dat hij “seks met kinderen” een “absoluut taboe” vindt. Dit is lastig omdat hij de eindverantwoordelijke baas is van de georganiseerde misdaad van ambtenaren van de kinderbescherming en de jeugdzorg wat zich op grote schaal bij herhaling over een lange periode doelbewust schuldig maakt aan ernstig misbruik van minderjarigen. Ook seksueel.

Het is natuurlijk een beetje gek dat de baas van een ministerie zegt dat seks met kinderen een taboe is terwijl onder zijn ministeriële verantwoordelijkheid seks met kinderen hoogtij viert. De kinderen worden niet altijd direct na uithuisplaatsing seksueel misbruikt. De kans op misbruik is tot 400 procent groter dan buiten de jeugdhulp. Kinderen die thuis een keer per week worden misbruikt door de oom die volgens journalist Chris Klomp geen pedofiel is omdat hij niet verlangent naar kinderen in de pre-puberteit, worden in de jeugdzorg tot vier keer per week misbruikt door een oom die eigenlijk geen oom is. En z’n broer.

Een erfenis van oud secretaris-generaal Joris D. En andere perverselingen. De Coronamaatregelen en het kindermisbruik door de jeugdbescherming hebben met elkaar gemeen dat daarvoor mede verantwoordelijk is een secretaris-generaal van een ander ministerie dan dat van Ferd Grapperhaus, die bestuurder is geweest in de jeugdhulp en expert is in ongetemde problemen en is getraind in Deep Democracy door de cultuurverranderaar des vaderlands die klanten door de vingers leert kijken. Zo ook de misdadigers van het RIVM. In Nederland en ook elders zijn mensen die zich druk maken over de pedo-elite die de dienst uitmaakt. Bepaalde personen lijken ritueel kinderen te misbruiken zelfs tot de dood erop volgt.

Erover praten is moeilijk want niet alleen voor Ferd Grapperhaus is seks met kinderen een taboe. Ook voor de kinderen die het moeten ondergaan ligt het gecompliceerd erover iets te zeggen. Voor onderzoekers is het moeilijk het seksueel misbruik van kinderen door de kinderbeschermers te onderzoeken omdat de georganiseerde ambtelijke misdaad bij het ministerie van justitie en veiligheid slim beroept doet op de privacy van de minderjarige slachtoffertjes die goed moet worden beschermd van de privacywet. Bovendien wisselen deelnemers aan deze orgie met minderjarigen fluïde van rol. Zodat ze het zicht erop kunnen weghouden. Kamerleden nemen deel. En een functionaris van politie. Een enkele (oud) officier van justitie. En mogelijk enkele (oud) rechters en/of raadsheren. En journalisten.

Share |

Permalinks