U bent hier: Home / Forget about Andrew Tate

Forget about Andrew Tate

by J.L. de Kreek — last modified 21-07-2023 03:00
Opgeslagen onder:

‘Forget about’ Andrew Tate, Viruswaarheid, Willem Engel en de rest van de tafel bij @cafeweltschmerz vrijdag 18:00 uur. Willem Engel ziet zich als onderdeel van “het verzet” tegen “het regiem”. Hij beroept zich op David Icke en beweert te strijden voor behoud van de democratische rechtsstaat. Gegeven het grootschalige terrorisme gerelateerde bedrog in verband met de Coronacrisis ligt het voor de hand in ieder geval de Rechtspraak te vriend te willen houden. Onder de Rechtspraak in Nederland wordt tevens het Openbaar Ministerie begrepen. De zittende en de staande magistratuur.

Het eerste kort geding van Viruswaarheid bestond uit wraken van de voorzitter van de rechtbank en het hangen van bananen aan de Poorten van de Paleizen van Justitie. De Matties van Willem Engel wilde zo graag hun verjaardag vieren in Den Haag op het Malieveld dat ze daar rellen voorover hadden. In die tijd werd Willem Engel en de kring rond hem en @cafeweltschmerz geadviseerd een andere werkwijze te kiezen. Kort gedingen onder de omstandigheden die er waren en nog zijn is volslagen kansloos. Het gaat om terrorisme en massamoord. Dan ligt het doen van aangifte voor de hand. Staat ook in het Wetboek van Strafvordering dat wie kennis bezit van terrorisme of massamoord en overigens mensenhandel daarvan verplicht is aangifte te doen.

Het is de hele kring in de alternatieve Willem Engel en @cafeweltschmerz hoek meerdere keren nadrukkelijk voorgehouden. Middels telefoongesprekken, e-mails, brieven, publicaties en zelfs het initiatief voor aangiftecovid19.nl. Geven de 'shitload' aan 'peop' die iedereen te verwerken krijgt vonden de eigenheimers van Café Weltschmerz het belangrijker hun ongelijk te halen bij de kort geding rechter in verband met de censuur op YouTube in plaats van ‘the best practice' te volgen. Iedereen. Dat is inclusief “het regiem”. De Kamerleden en de Parlementairs hebben de facto geen enkel benul wat zij doen en weten ook gewoon niet wat de feiten werkelijk concreet zijn. Omdat zij worden bedrogen met terroristisch oogmerk door personen waarop zij mogen vertrouwen. Misbruik van vertrouwen is onderdeel van de werkwijze van de georganiseerde (ambtelijke) misdaad ter realisatie van criminele doelen.

Het bedrog in verband met Covid19 is liederlijk. Tegelijk is het kinderlijk of in ieder geval relatief eenvoudig te herkennen voor elke gewone onderzoeksjournalist. Zoals Maarten Keulemans van de Volkskrant. Zijn werk past in een patroon van bedrog waarbij vooral ook door journalisten wordt weggekeken van de feiten, en de feiten actief (mede) worden gepleegd. Ook in verband met AIDS en HIV wordt er liederlijk bedrogen. De grootste medicijnmoord ooit. AIDS is een complex syndroom wat mensen verkrijgen wanneer standaard aandoeningen niet gewoon standaard worden behandeld. AIDS wordt veroorzaakt door de behandeling tegen HIV. De beroemde Robbert Gallo die de basis heeft gelegd voor het grootschalig bedrog in de AIDS/Hiv-wetenschap bewijst dit concreet feitelijk en statistisch in zijn publicaties en concludeert vervolgens het tegenovergestelde van wat zijn onderzoek bewijst.

De grootste 'peopheads' van de huidige tijd zijn de zogenaamde strijders voor mensenrechten en behoud van de rechtsstaat, die net als de ‘peophoofden’ van Extinction Rebellion! gewoon iedereen helemaal de moeder misleiden, bedriegen en belazeren. Het is van tweeën één. Wie stelt of beweert dat het klimaat verandert ten gevolge van door mensen veroorzaakte CO2 uitstoot inclusief dat van al het verkeer en alle fabrieken en alle koeien enzovoorts is of crimineel of dom geboren. Hetzelfde geldt voor de werkwijze van de Posse van Viruswaarheid inclusief Cafe Wertltzmerts. De rechtszaken van Willem Engel zogenaamd om te strijden voor behoud van de democratische rechtsstaat slaan helemaal nergens op en hebben nergens op geslagen. Mr. Jeroen Pols van Viruswaarheid is werkelijk een enorme prutser. Hij heeft zijn diploma gehaald bij de Open Universiteit. Volgens bronnen is hij cum laude afgestudeerd op het strafrecht. Hij is niet de enige amateur onder de professionals. Nederland en vooral de media zitten vol met zogenaamde deskundigen die iedereen een zieke loer draaien. Mr. Jeroen Pols, Willem Engel en @cafeweltschmerz zijn daarvan onderdeel. Antisemitisch tot op het bot en te laf om er gewoon voor uit te komen.

Iedereen heeft last van de Coronacrisis. Ook het systeem is slachtoffer. Het systeem wordt misbruikt. Willem Engel en de nuttelozen van Cafe Weltschmerz lijden aan een ziekelijke vorm van systeemhaat waardoor zij functioneren als een vorm van sociaal maatschappelijke systeem AIDS. Een opportunistische aandoening sociaal maatschappelijk systemisch en ook journalistiek gezien waarbij betrokkenen zichzelf naar voren schuiven ‘showboatend’ dat zij “de nette mensen” en "de échte mannen" zijn en tegelijk ouderwets matennaaien en collaboreren met het internationaal terrorisme wat onder leiding van Klaus Schwab en zijn WEF de mensheid vergast op een genocide die naadloos aansluit bij de agenda voor oppermacht van de beweging die tevens zit achter de Holocaust. Dat is de beweging van de held van politicus Thierry Baudet die mateloos populair is onder de matennaaiers van Cafe Weltschmerz

Share |

Permalinks