U bent hier: Home / GAGA gevonden in gnome COVID-19

GAGA gevonden in gnome COVID-19

by J.L. de Kreek — last modified 24-04-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Hiv en Corona hebben met elkaar gemeen dat expert Luc Montagnier wordt afgezeken om zijn opinie door collega’s en de Mainstream media. Luc Montagnier is de ontdekker van Hiv. Heel lang heeft de Amerikaan Robert Gallo gedaan alsof hij de ontdekker was. Robert Gallo bewijst in zijn publicatie in Science mei 1984 dat Aids niet door Hiv kan worden veroorzaakt. Luc Montagnier stelt en beweert dat Hiv besmettingen op natuurlijke wijze herstellen door gezond te leven. En dat mensen meerdere keren met Hiv besmet kunnen raken. En er weer vanaf komen.

Luc Montagnier stelt en beweert ook dat Corona door mensen is gemaakt. Hij zegt dat dit niet anders kan omdat sequenties van het Hiv gnome zijn terug te vinden in het gnome van Sars-cov-19. De code van het DNA van Hiv en Sars-cov-19 zijn gepubliceerd. Het valt direct op dat het inderdaad zo is dat sequenties van het Hiv gnome terug zijn te vinden in dat van Civid-19. De gnome van Cocid-19 staat hier. De gnome van Hiv is hier te vinden. “CGAT” bijvoorbeeld. En “TCA”. En “TCG”. En "GGATGAC”. En, geloof het of niet, “GAGA”. Lady Gaga is vernoemd naar de gnome sequentie die terug is te vinden in het DNA van Covid-19 en Hiv.

De vraag wie gelijk heeft met betrekking tot de herkomst van Sars-Cov-19 is dus nog helemaal niet beantwoord. Luc Montagnier en zijn collega zijn stellig over de herkomst van het Coronavirus. Wanneer de documenten erbij worden gepakt en de argumenten tegen de stellingen en beweringen van Luc Montagnier tegen het licht worden gehouden is het eerste wat opvalt dat inderdaad sequenties van het DNA van Hiv terugkomen in dat van Covid-19. Het lijkt best bijzonder dat deze sequenties overeenkomen want het Hiv virus en Sars-cov-19 zijn twee verschillende geslachten van de stamboom der virussen.

Luc Montagnier wordt in de media beledigd wegens zijn deskundigheid omdat hij tegen vaccinatie zou zijn. Het standpunt van Luc Montagnier in verband met Hiv is dat Bill Gates niks verdient wanneer iedereen gewoon op natuurlijke wijze geneest van Hiv. Het laboratorium te Wuhan deed onderzoek naar vaccins tegen AIDS terwijl de medische wetenschap inclusief de WHO ermee bekend is dat AIDS niet door Hiv wordt veroorzaakt. Dat is immers wat Luc Montagnier en talrijke andere wetenschappers reeds decennia objectief bewijzen. Inclusief Robert Gallo. Dus het laboratorium te Wuhan is niet te goede trouw. Waarom een vaccin ontwikkelen tegen iets waartegen geen vaccin nodig is?

Hetzelfde geldt voor Corona. Iedereen naar het ziekenhuis en aan de beademingsapparaten. Niemand kan vaststellen of bijvoorbeeld de hartkloppingen bij Corona het gevolg zijn van het virus of de angst bij mensen voor Corona. Bovendien, en het is ronduit schandalig, mogen medicijnen die werken tegen Corona niet worden verstrekt in de eerste lijn. Iedereen moet wachten op de juiste medicatie tot na de behandeling op het IC. Corona is niet erger dan een griep. Er zijn geen cijfers die anders uitwijzen. De statistieken doen zelfs vrezen dat het aantal doden door de Coronamaatregelen hoger ligt dan het aantal beweerdelijk door Corona overleden personen. Er hadden geen Aidsdoden en geen Coronacrisis hoeven zijn als Jaap Van Dissel cum suis gewoon hun vak hadden verstaan.
><br>

Share |

Permalinks