U bent hier: Home / Geen bewijs bestaan Coronavirus

Geen bewijs bestaan Coronavirus

by J.L. de Kreek — last modified 15-04-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Nergens door media of de Tweede Kamer wordt objectief bewijs gedeeld van het bestaan van het Coronavirus. Van de PCR-test die wordt gebruikt om zogenaamd op Corona te testen is bekend dat het ongeschikt voor het vaststellen van virussen. De PCR-test test op een DNA sequentie. Niet op virussen. Voor virussen gelden Kochs Postulaten. Van vermeende Coronapatiënten moet het virus worden geïsoleerd om begin te kunnen maken met de vaststelling dat de persoon daadwerkelijk lijdt aan Corona. De wetenschappelijke publicatie waaruit objectief blijkt dat het Coronavirus bestaat is ook niet via Google te vinden.

Dat de PCR-test ongeschikt is voor het vaststellen van virussen kan weer wel makkelijk blijken na een paar toepasselijke zoekslagen op Google. In een bericht in de Volkskrant van 13 april 2020 staat dat Olfert Landt van een biotechbedrijf in Berlijn als eerste in januari een 'betrouwbare' Coronatest zou hebben ontwikkeld. Sinds dien doet hij goede zaken.1 De maandomzet is nu meer dan 10 miljoen Euro. Normaal is dat 1,5 miljoen. Een testkit kost 250 Euro. Uit het artikel blijkt dat het om een zogenaamde PCR-test te gaan.

De PCR-test is ontwikkeld door Kary Mullis. De PCR-test wordt voluit de Polymerasekettingreactie-test genoemd.2 Het is een manier om uit zeer kleine hoeveelheden DNA (enkele basen) specifiek een of meer gedeeltes te multipliceren (amplificeren) tot er genoeg van is om het te analyseren. In 1993 heeft Kary Mullis de Nobelprijs in de Scheikunde gekregen voor zijn vinding van de PCR-test.3 Deze test is indertijd ook gebruikt voor het zogenaamd detecteren van HIV terwijl volgens Mullis deze test daarvoor ongeschikt is.

 De PCT-test test op aanwezigheid van DNA. Dit DNA kan om allerlei redenen bij mensen aanwezig zijn. Een virus hoeft daarvan niet de oorzaak te zijn. Men moet het virus zelf vinden. Dit virus bestaat uit een stukje DNA met omhulsel. Dat omhulsel is relevant omdat dit de techniek bevat waarmee het omhulde stukje DNA in menselijke cellen komt om te worden verveelvoudigd. Dr. Kary Mullis heeft zich steeds sterk verzet tegen het gebruik van de PCR-techniek voor het bepalen van de hoeveelheid virus die in plasma circuleert:

 Kary Mullis … is thoroughly convinced that HIV is not the cause of AIDS. With regard to the viral-load tests, which attempt to use PCR for counting viruses, Mullis has stated: “Quantitative PCR is an oxymoron.” PCR is intended to identify substances qualitatively, but by its very nature is unsuited for estimating numbers. Although there is a common misimpression that the viral-load tests actually count the number of viruses in the blood, these tests cannot detect free, infectious viruses at all; they can only detect proteins that are believed, in some cases wrongly, to be unique to HIV. The tests can detect genetic sequences of viruses, but not viruses themselves.4

 De PCR-test die wordt gebruikt om Corona te testen test niet op het virus. Het test op genetische sequenties. Met sequentie of gensequentie wordt in de biologie de volgorde van nucleotiden in een DNA- of RNA-macromolecuul bedoeld.5 Deze volgorden van nucleotiden kan allerlei oorzaken hebben. En gewoon natuurlijk aanwezig zijn.


> <p align="left"> <p>
Share |

Permalinks