U bent hier: Home / Geert Wilders leider terreurbeweging

Geert Wilders leider terreurbeweging

by J.L. de Kreek — last modified 07-02-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Sinds het eerste proces tegen Geert Wilders worden onderdelen van de Staat der Nederlanden terrorisme gerelateerd bedreigd en bedrogen om verzoeken tot vervolging van Wilders in verband verantwoordelijkheid voor aanslagen in Afghanistan af te wijzen. Bovendien wordt de Staat der Nederlanden met terrorisme bedreigd om te ontkennen dat de helden van Geert Wilders de grote initiators zijn van Hitler en de gaskamers. Slechts enkele toepasselijke zoekslagen in de grote digitale database van delpher.nl laat zien dat de Telegraaf in ieder geval sinds 1922 bekend is met de waarheid.

De helden van Geert Wilders zijn de journalisten Theodor Herzl en Ze’ev Jabotinsky. Journalist Theodor Herzl is het creatieve brein van de Holocaust. De uitvoering van zijn ideeën voor misdrijven tegen de Joden heeft hij tussen 1895 en 1904 samenspannend met het wereldhuis van de familie Rothschild voorbereid. Journalist Ze’ev Jabotisky was de vooroorlogs militair leider van de Terreurbeweging van Herzl, met het oorlogsdoel de Joden uit te roeien en oppermacht te vestigen voor het wereldhuis van de familie Rothschild.

Adolf Hitler was uitvoerende macht van de verenigde vergadering van de Terreurbeweging van Herzl. Het wereldhuis van de familie Rothschild is de ongekroonde koninklijke familie van deze sinds 1897 officieel statelijk acterende terroristische organisatie van journalisten, schrijvers, wetenschappers, oligarchen en hun media. Adolf Eichmann was hun bondgenoot. De treinen naar Auschwitz reden op verzoek van de leden van Verein Erez Israël, ook de Terreurbeweging van Herzl genoemd.

Geert Wilders is een in Nederland verblijvende Nederlandse tegenwoordige leider van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor het antisemitisme sinds de Franse Revolutie, de Endlösung, de Holocaust, de Tweede Wereldoorlog, naoorlogse high impact crimes, de aanslagen in de VS 11 september 2001, bedreigen en bedriegen van onderdelen van de Staat der Nederlanden en mogelijk de aanslag op de MH17. De Telegraaf Media Groep en heel veel andere media en journalisten nemen bewust van de feiten deel aan deze terreurbeweging van de helden van Geert Wilders. 

Journalist Saskia Belleman bijvoorbeeld heeft alles op de voet gevolgd en doet haar stinkende best als rechtbankverslaggever namens de Telegraaf de Nazi-feiten van Wilders onder de pet te houden. Bijna tien jaar wordt onderbouwd met documenten aangetoond wie Wilders werkelijk is en alle journalisten lappen de feiten aan hun terroristische laars. Het WOB-verzoek van RTL Nieuws bewijst objectief directe en op de persoon van de minister bedoelde bemoeienis van journalisten van Trouw met de beslissing en commentaren van ministers met betrekking tot het proces tegen Geert Wilders.

Share |

Permalinks