U bent hier: Home / Geert Wilders sponsort Jihad

Geert Wilders sponsort Jihad

by J.L. de Kreek — last modified 06-01-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Politicus Geert Wilders is misschien wel de grootste Nederlandse sponsor van de gewelddadige of gewapende Jihad tegen Nederland, de wereld en Europa. Omdat journalisten en hun media doelbewust feiten onder de pet houden en nepnieuws verspreiden weten meeste mensen niet dat Geert Wilders verantwoordelijk is voor verhoogde terreurdreiging en het sneuvelen van Nederlandse en NATO-militairen in missiegebied. Bovendien wordt onder de pet gehouden dat Wilders persoonlijk ook doelbewust aanslagen op burgers in Nederland heeft bewerkstelligd.

Onderdelen van de Staat der Nederlanden worden terrorisme gerelateerd bedreigd en bedrogen om verzoeken tot vervolging van Geert Wilders wegens misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten af te wijzen. Geert Wilders wordt daarbij van support voorzien door onder andere journalist Chris K. van het Algemeen Dagblad die in het leger heeft gezeten en net als de rest van de grote massa perskaartjournalisten te beroerd is om zijn werk goed te doen en het publiek juist en volledig te informeren met betrekking tot de relevante feiten en omstandigheden.

De helden van Geert Wilders zijn de journalisten Theodor Herzl en Ze’ev Jabotinsky. Herzl overleed in 1904. Jabotinsky in 1940. Journalist Theodor Herzl is het creatieve brein van de Holocaust. Bedacht te Parijs 1897. Hij heeft het zelf geschreven in zijn dagboeken. En hij is er trots op. Journalist Ze’ev Jabotinsky is de Zionistische Hitler genoemd. De militaire divisie die voor de oorlog is geleid door Ze’ev Jabotinsky was het leger van Israël in oprichting. En werkte ter Endlösung en verkrijging van bezit over Palestina, symbiotisch samen met het regiem van Adolf Hitler en de Italiaanse fascisten. De naam van deze militie van Ze’ev Jabotinsky wordt tot op de dag van vandaag hoog aangeslagen in Israël en staat symbool voor racisme, haat en geweld.

Share |

Permalinks