U bent hier: Home / Gestoorde realiteitstoets journalisten

Gestoorde realiteitstoets journalisten

by J.L. de Kreek — last modified 13-02-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Afgaande op de berichten van journalisten in de Mainstream media is de meerderheid der journalisten chronisch psychotisch. Er is geen onderwerp waarin journalisten van de MSM de feiten op een rijtje hebben. Allemaal staan ze aan de verkeerde kant. De Mainstream journalistiek en media bewerkstelligen al meer dan 123 jaar doelbewust de omstandigheden waarin high impact crimes plaatsvinden. Bovendien verzorgt de MSM bewust en opzettelijk dat het publiek het zicht op de feiten wordt onthouden. De journalisten in Nederland houden zo veel onder de pet dat koppen moeten gaan rollen. De hele MSM is verdacht. Alle journalisten zijn corrupt.

Het heeft ook geen zin het uit te leggen of met corrupte journalisten en hun media in debat te gaan. Ze blijven de feiten niet respecteren. Op heel veel verschillende manieren afgelopen twintig jaar zijn de feiten aan de MSM meegedeeld. Niemand van de MSM pikt het op. Of het nu op de ene of andere manier wordt verteld. Vrijwel alle kanten zijn belicht. Verder onderzoek levert alleen meer van hetzelfde. En de feiten liggen op straat. Letterlijk. Alles wat nodig is om te zien en begrijpen dat de MSM niet deugt is te vinden middels Google. De grootste zoekmachine ter wereld struint wereldwijd ontelbare terrabites aan databases af opzoek naar de informatie die nodig is om te weten dat ze bij het RIVM en OMT alles bij elkaar liegen en bedriegen dat het een lieve lust is. Geholpen door de journalisten van de MSM.

Niemand heeft belang bij al dat liegen en bedriegen van de MSM. Ook de journalisten en hun media niet omdat het gelieg en bedrog traditioneel vergolden zal moeten worden via het strafrecht. Massamoord en terrorisme zijn gewoon verboden. Nu al een jaar vindt in Nederland de grootste massamoord plaats sinds 1945. En de hele MSM kijkt weg. Met de Telegraaf voorop. Net als in 1922 toen de Telegraaf in bezit kwam van de plannen voor de Endlosung en de Holocaust die zijn geschreven door de bekende Oostenrijkse journalist Theodor Herzl. Auschwitz was niet echt heel leuk is op te maken uit de verhalen. Ook voor generaties na de oorlog en voor toekomstige generaties blijft Auschwitz een open wond. Nu blijkt dat de geschiedenis van Auschwitz op essentiele punten anders is dan iedereen krijgt voorgekauwd door de journalistiek en schoolmeester Hugo de Jonge, wordt de pen in vitriool gedoopt.

Share |

Permalinks