U bent hier: Home / Getrol van Viruswaanzin

Getrol van Viruswaanzin

by J.L. de Kreek — last modified 08-07-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Willem Engel, de leider van Viruswaanzin, heeft enorme apenballen die hij gezogen wil hebben. Om van de Coronamaatregelen af te komen hebben we HCQ in de eerstelijnszorg nodig. Al het andere doet niet ter zake en leidt af van de kern. De pandemie van het virus moet snel, goedkoop en veilig worden bestreden. Bij gebreke waarvan de Coronamaatregelen voor eeuwig zijn. Het RIVM is een grote criminele bende van perverse moordenaars die getraind in Deep Democracy genocide plegen. Deep Democracy is een proces psychologische brainwash van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de aanslagen in de VS 11 september 2001

De naam van het virus was al in oktober 2019 bekend bij de Bill and Melinda Gates Foundation. Bill Gates laat zich niet alleen verwennen door de Lolitas van Jeffrey Epstein. Hij werk ook samen met de partners van Hitler van vroeger. De pandemie is onderdeel van de agenda van deze partners die ook allerlei hack attacks hebben voorbereid met Bill Gates door alle computers in der tijd te besmetten met DOS. Het kernteam van Viruswaanzin is al aan het begin van de crisis erop gewezen dat andere vorderingen bij rechtbanken noodzakelijk zijn om van de Coronamaatregelen af te komen.

Het heeft er de schijn van dat Viruswaanzin feitelijk is opgericht door het RIVM om het hoofd te bieden aan de strafzaken die al aan het begin van de crisis zijn aangekondigd. We hebben geen demonstraties nodig om van de Coronamaatregelen af te komen. We hebben geen door Willem Engel uitgelokte rellen in Den Haag nodig. We hebben geen bananen nodig aan de poorten van de Paleizen van Justitie. We hebben geen wrakingen nodig en geen kort gedingen bij de bestuursrechter om wel te mogen demonstreren. We hebben spijkerharde aangiftes nodig en de vordering bij de rechter dat de eerstelijnszorg toegang krijgt tot HCQ voor de bestrijding van de pandemie van het virus. 

Het is ook duidelijk dat Willem Engel zijn volgers aanzet om in problemen te komen met het onbehoorlijke bestuur. Personen die op initiatief van Willem Engel zijn gaan demonstreren werden gearresteerd. Bovendien zet Willem Engel mensen aan aangifte te doen tegen Hugo de Jong wegens stalken terwijl op grond van artikel 119 Grondwet dit niet kan worden vervolgd door het openbaar ministerie. Er is sprake van massamoord en zelfs genocide door Coronamaatregelen. Via alle mogelijke kanalen is Viruswaanzin erop gewezen dat het aangifte moet doen van terrorisme en massamoord en dat het een andere vordering moet instellen bij de rechtbank om überhaupt een kans te maken. Viruswaanzin doet steeds de dingen die niet helpen om van de Coronamaatregelen af te heffen.

Share |

Permalinks