U bent hier: Home / Gezond Verstand bevordert Nazisme

Gezond Verstand bevordert Nazisme

by J.L. de Kreek — last modified 02-05-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Stichting Gezond Verstand is de uitgever van Gezond Verstand, de zogenaamd alternatieve media. Hoofdredacteur van Gezond Verstand is Karel van Wolferen, emeritus-hoogleraar Universiteit van Amsterdam en oud-correspondent NRC. Karel van Wolferen is politicoloog en journalist. Hij wordt complotdenker genoemd. Gezond Verstand wordt gelezen door de Wappies en de Zappies. In zijn bibliotheek ontvangt Karel van Wolferen, regelmatig uiteenlopende gasten om met hen te praten over de stand van zaken in de wereld. Deze keer was Thierry Baudet, partijleider van Forum voor Democratie, te gast.

In dit gesprek van ruim anderhalf uur wordt zogenaamd geen onderwerp geschuwd: onder andere de situatie in Oekraïne, de rol van Rusland en de NAVO, The Great Reset en de macht van de mainstream media. Maar ook de samenhang van crises omtrent energie, klimaat, inflatie en immigratie, het sociaal kredietsysteem en het verval van Europa komen uitgebreid aan bod. Wat niet wordt besproken is de held van Thierry Baudet en de betekenis van het werk van deze held voor de situatie in Oekraïne. De held van Thierry Baudet is de oprichter van de beweging die zit achter de Holocaust, de Coronacrisis en het uitlokken van de oorlog in Oekraïne. De bibliotheek van Karel van Wolferen is kennelijk niet groot genoeg om net die documenten te huisvesten die bepalend zijn voor de geopolitiek sinds 1895. 

Het droeve aan Gezond Verstand en de kliek Wappies en Zappies die het lezen is dat de feiten in ieder geval sinds 2016 online staan en dat er de nodige energie is gestoken in het algemeen bekend maken en dat iedereen het negeert. Thierry Baudet belazert de kluit op grote schaal en die hele groep aan zogenaamde waarheidsvinders volgt deze trol alsof hij de Verlosser is en de antwoorden heeft. Thierry Baudet heeft in de twee jaar van de Coronacrisis niks gedaan om de samenleving vooruit te helpen. Hij wordt daarin gevolgd door de grote groep rond Viruswaarheid die ook helemaal niks heeft gedaan om de samenleving te helpen. Consequent negeren zij de informatie die nodig is om de juiste juridische acties te bepalen en keer op keer kiezen zij voor rechtszaken waarvan elke propedeuse student moet kunnen zien dat het op niks uitloopt.

De held van Thierry Baudet is journalist Theodor Herzl. Deze journalist is de schrijver van de brondocumenten van de agenda van het internationaal terrorisme. Deze agenda loopt vanaf 1895 tot in de toekomst en omvat mede WOII en de Holocaust. Theodor Herzl is de man die de Endlösung en de Holocaust heeft bedacht en de oprichter is van de beweging waaraan zowel Baudet als Zelensky deelnemen. De documenten staan op de website www.holocaustles.nl. Onderdelen van de Staat der Nederlanden worden nu al meer dan tien jaar met terrorisme bedreigd om de inhoud van die documenten niet te objectiveren. De beweging van de held van Thierry Baudet wil bereiken dat de wereldmacht valt in de handen van het wereldhuis van de patroon van de held van Thierry Baudet die overigens ook de held is van Adolf Eichmann. Karel van Wolferen kan lezen dus hij kan beoordelen hoe het zit met zijn gast. Karel van Wolferen heeft gewerkt voor het NRC. Het NRC was fout in de oorlog. Karel van Wolferen heeft niks geleerd en herhaalt de geschiedenis.

Share |

Permalinks