U bent hier: Home / Gideon van Meijeren is het Naziprobleem

Gideon van Meijeren is het Naziprobleem

by J.L. de Kreek — last modified 15-03-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Het probleem met Gideon van Meijeren van het Forum voor Democratie is niet dat hij de Holocaust bagatelliseert of een debat wil over het aantal Joden wat is vermoord in de oorlog. De ongemakkelijke waarheid over Gideon van Meijeren is dat hij met zijn zogenaamde goede bedoelingen zwijgt over wie de held is van Thierry Baudet. De man die door de leider van Forum voor Democratie als vedette wordt bewonderd is de journalist die te Parijs juni 1895 de Holocaust heeft bedacht. Forum voor Democratie is geworteld in het Nazisme.

De held van Thierry Baudet is journalist Theodor Herzl. Authentieke documenten die door hem zijn geschreven bewijzen objectief dat hij te Parijs op of omstreeks 8 juni 1895 de Holocaust heeft bedacht. Theodor Herzl is ook de bedenker van de Endlösung. En de man die de beweging heeft opgericht die zit achter de Jodenvervolging, de Coronacrisis, de oorlog in Oekraïne, aanslagen op Nederlandse en NATO-militairen in Afghanistan, en het bedreigen en bedriegen met terroristisch oogmerk van onderdelen van de Staat der Nederlanden. Gideon van Meijeren werkt voor de beweging die de Holocaust van 1940-1945 heeft bewerkstelligd en de volgende Holocaust voorbereidt die zal plaatsvinden op de Bergen van Israël.

Gideon van Meijeren kan dat allemaal zelf zien en beoordelen. Het is algemeen bekend dat Thierry Baudet bewonderaar is van journalist Theodor Herzl. Het staat zelfs op GeenStijl. Ook Gideon van Meijeren en GeenStijl kunnen zien aan de digitale afschriften van de authentieke geschriften van journalist Theodor Herzl en de authentieke handelingen van de algemene vergaderingen van de Zionistische Congressen sinds 1897, dat Theodor Herzl en de Zionisten de grote initiators zijn van de Holocaust. En dat de Telegraaf-familie waaruit GeenStijl is voortgekomen in ieder geval sinds 1922 meedoet met het willens en wetens misleiden en bedriegen van het publiek in verband hiermee.

Share |

Permalinks