U bent hier: Home / Grenzeloos bedrog RIVM & OMT

Grenzeloos bedrog RIVM & OMT

by J.L. de Kreek — last modified 06-01-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Het bedrog door het RIVM en het OMT kent geen grenzen. Betrokken virologen respecteren op geen enkele wijze de biologie en de virologie. Ze bedenken hun eigen wetenschap op basis waarvan ze het Kabinet en de Tweede Kamer desinformeren. Virus-technisch is er niks aan de hand wat vreemd is ten opzichte van voorgaande jaren. Altijd zijn er virussen waarvan mensen ziek worden. Het ene seizoen een ander virus dan het andere. Iedereen kan heel erg ziek worden van het gemiddelde griepvirus. Dat er thans een nieuw Coronavirus bestaat wat Sars-cov-2 genoemd wordt is nog lang niet bewezen volgens de standaarden in de virologie die daarvoor gelden. Meest ernstige is evenwel dat iedereen bewust wordt afgehouden van geneesmiddelen die snel, veilig en goedkoop een eind maken aan de pandemie van het virus.

Dat de bewindslieden niet uit zichzelf spontaan virologie studeren om te zien en begrijpen dat het OMT en het RIVM bestaat uit bedriegers, ontslaat de ambtenaren die het Kabinet helpen bij en tijdens de besluitvorming er niet van de georganiseerde misdaad bij het RIVM en het OMT te ontmaskeren en aangifte te doen van misschien wel de meest vuige terroristische misdrijven die deskundigen bij het RIVM of OMT kunnen plegen. Het zijn van ambtenaar is een straf verzwarende omstandigheid. Het maakt helemaal niet uit dat er griep virussen zijn en dat die besmettelijk zijn en muteren tot nog besmettelijker virussen. Het mooie aan moeder natuur is dat mensen zijn voorzien van een automatisch werkend afweermechanisme wat het immuunsysteem wordt genoemd.

Voor zover het immuunsysteem niet zelf in staat is het virus te bestrijden kan het daarbij geholpen worden door geneesmiddelen die ruim voorradig en voorhanden zijn en die goed en goedkoop zijn en al zeventig jaar met succes veilig worden gebruikt en die in een bepaalde combinatie gedurende een vijftal dagen geslikt dienen te worden om te herstellen van klachten ten gevolge van de actuele griepgolf. Het nieuwe Cornavaccin verschilt van alle andere vaccins in het feit dat het een vorm is van gentherapie. Genetische manipulatie. Net als bij varkens en kippen wordt gedaan. Zogenaamd om een virus te bestrijden terwijl allang vast staat dat vaccinatie niks helpt in verband met besmetting. De lange termijn effecten zijn nog niet bekend. Straks valt iedereen dood neer.

De discussie over besmetting de hele tijd en dat de nieuwe variant besmettelijk is slaat bovendien helemaal nergens op. Men weet dit bij het RIVM en OMT. Om iedereen in angst geplaatst te houden en om de eigen macht te bestendigen heeft het RIVM het steeds over de besmettelijkheid. De Britse variant is nog besmettelijker. Wit is pas besmettelijk. De besmettelijkheid zegt iets over het risico van het virus. Des te besmettelijker des te kleiner het risico. Verder doet het er niet toe want het nieuwe virus is goed, veilig, snel en goedkoop te bestrijden door het Zelenko-protocol te handhaven en de adviezen op te volgen van huisarts Rob Elens te Meijels van zelfzorgcovid19.nl. Als Hugo de Jonge als schoolmeester des vaderlands de Kwakzalvermotie nummer 21 over hydroxychloroquine niet had afgewezen was iedereen nu de pandemie van het virus allang weer vergeten en had niemand angst hoeven hebben voor de nieuwe varianten die waar dan ook vandaan komen.

Share |

Permalinks