U bent hier: Home / Grootste massamoord sinds WOII

Grootste massamoord sinds WOII

by J.L. de Kreek — last modified 19-10-2020 03:00
Opgeslagen onder:

In Nederland voltrekt zich de grootste massamoord sinds de Tweede Wereldoorlog. En er is werkelijk geen hond die ernaar kraait. Meer dan tienduizend doden in een jaar op basis van een virus waarvan geen bewijs bestaat en door de ontkenning van de heilzame werking van het Zelenko-protocol. De ziekte Covid19 is een seizoensgriep. Het komt door de behandeling dat mensen daaraan sterven. Er bestaan goed werkende medicijnen tegen de klachten die zouden komen van Sars-cov-2 alleen de toegang tot deze medicijnen wordt ontzegd door het OMT en het RIVM. En de journalistiek doet alsof betrokken experts de waarheid in pacht hebben.

Het is ronduit bizar zoals de Nederlanders massaal als useful idiots achter de leugens aanlopen. En zelf actief de leugen verkondigen terwijl de feiten opzichtig bewijzen dat het verhaal over Covid19 is gebaseerd op zuivere fraude. Deze vorm van fraude speelt al decennia. Net zo lang zijn eindeloos veel mensen actief het bedrog aan het licht te brengen. De hooghartigheid en neerbuigendheid van de journalistiek helpt daarbij niet. De Nederlandse journalisten zijn de grootste verspreiders van valse feiten. En niet alleen dat, ze strijden ook actief tegen een ieder die hun ongefundeerde mening niet delen.

Journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad is een van de bruikbare idioten in de journalistiek die zijn talenten inzet om de georganiseerde misdaad in de gezondheidszorg van dienst te zijn. Basiskennis is er niet in de journalistiek. Niet over virologie. Niet over Newton. Niet over de geschiedenis. Dit is minder verwonderlijk dan het lijkt omdat duizenden historische nooit eerder besproken documenten bewijzen dat journalisten in 1897 een beweging hebben opgericht met het oorlogsdoel de Endlösung te bewerkstelligen en oppermacht te vestigen voor de groep industriëlen die de basis hebben gelegd voor de Coronacrisis. En de geschiedenis door journalisten als Lou de Jong is geschreven.

Share |

Permalinks