U bent hier: Home / Grootste massamoord sinds WOII (2)

Grootste massamoord sinds WOII (2)

by J.L. de Kreek — last modified 17-12-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De radicale onverschilligheid van de Mainstream journalisten en hun media voor de feiten geeft ruimte aan de georganiseerde misdaad om middels Coronamaatregelen de samenleving ten gronde te richten. Het Algemeen Dagblad toont aan dat door de Coronamaatregelen 50.000 GEZONDE levensjaren verloren zijn gegaan ten gevolge van uitstel van reguliere zorg. Daarnaast zijn zo’n 10.000 Nederlanders overleden verondersteld aan Covid19. De MSM weigert aan het publiek mee te delen dat er geneesmiddelen bestaan die iedereen in de eerste lijn afhelpt van de Covid19 klachten. Niemand had last hoeven hebben van het nieuwe Coronavirus.

Huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl wordt al de hele pandemie chronisch voor gek gezet door het RIVM, het OMT, de minister, en de media. De man die alles precies goed zegt in verband met de oplossing van de pandemie van het virus komt niet aan het woord. Niemand wil naar hem luisteren. Niemand wil hem geloven. Niemand wil hem volgen. Hij geneest mensen met zijn recept. Hij moest daarmee stoppen van de inspectie. En vervolgens gaan er weer mensen dood zogenaamd aan Covid19. En dan de krankzinnige berichten dat Sars-cov-2 gemuteerd zou zijn. Me dunkt. Virussen muteren de hele tijd. Ze doen niks anders. Virussen die muteren worden daarbij ongevaarlijker.

Er is helemaal niks bijzonders aan de hand met het Coronavirus. Uitzonderlijk is het bedrog in verband daarmee. De hele Coronacrisis is grondig voorbereid. Het draaiboek voor de Coronacrisis is al jaren geleden geschreven. Er bestaat niet eens objectief bewijs van het bestaan van Sars-cov-2. Dat wordt door mevrouw Marion Koopmans van het OMT in haar wetenschappelijke publicaties bewezen. Daarin schrijft ze namelijk dat de werkwijze voor bestrijding van de pandemie van het virus is gebaseerd op synthetisch RNA omdat er geen biologische bronnen voorhanden zijn. Desbetreffende publicatie is gedeeld via de sociale media door de Complotwappies die geen idee hebben hoe ver de Nieuwe Wereld Orde reeds is met de maatschappelijke verandering.

Share |