U bent hier: Home / Haatradio van de publieke omroepen

Haatradio van de publieke omroepen

by J.L. de Kreek — last modified 01-02-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Wanneer Peter Pannekoek bij Dit Was Het Nieuws zijn grapjes maakt over Wappies, Complotdenkers of Coronaontkenners borrelt vanzelf uit de maagstreek de behoefte op de publieke omroepen voor het tribunaal te slepen. De NOS = FAKENEWS. Als Peter Pannekoek zich in het openbaar op het podium van de publieke omroepen betaald uit openbare middelen gewoon aan de feiten had gehouden was hij niet herkend als een van de bruinshirts waarmee de omroepen zijn vergeven. De pandemie van het virus Sars-cov-2 is kunstmatig. De beeldvorming in de journalistiek en media zoals door Peter Pannekoek is de oorzaak van de waan bij het grote publiek dat er een killervirus bestaat waartegen iedereen moet worden gevaccineerd.

Alle grote onderwerpen de afgelopen twintig jaar worden bepaald door doelbewuste desinformatie van journalisten en de publieke omroepen. 9/11. De oorlog in Irak. Afghanistan. De aanslag om de MH 17. Kindermisbruik. De Jodenvervolging. Allemaal belangrijke onderwerpen waarin de publieke omroepen willens en wetens bijdragen aan de misinformatie die lijdt tot onder andere de massamoord door Coronamaatregelen en het collectieve huisarrest van iedereen. Meeste mensen denken nog dat de lockdowns en vaccins iets te maken hebben met bestrijding van virussen terwijl de bobo’s van het RIVM en het OMT allang de kennis bezitten om te kunnen vaststellen dat ze bogus adviezen leveren.

De media doen de best te doen voorkomen alsof de vaccins succes hebben. Terwijl iedereen al een jaar lang weet dat de enige goede werkwijze voor bestrijding van de pandemie van het virus aan het publiek wordt meegedeeld door huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl. Dat minister Hugo de Jonge denkt dat huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl een kwakzalver is zegt iets over deze schoolmeester die na het strikken van zijn veters kennelijk niks heeft bijgeleerd. De journalisten en hun media en de publieke omroepen moeten beter weten. Alles is onlogisch aan de Coronamaatregelen. De leden van het OMT laten zelf via de media weten dat ze de pandemie van het virus willen laten voortkabbelen. Hoe kopen de medewerkers van de publieke omroepen zorg in voor zichzelf? Slikken zij alles kritiekloos wat elke Pil hen voorschrijft?

Ondanks het vele werk van de Wappies en de Complotdenkers en de onafhankelijke media corrigeren de publieke omroepen zichzelf niet en blijven ze stug doorzetten op het pad van de leugens. Peter Pannekoek inhoerend om semie-grappig mensen belachelijk maken die begrijpen dat al die bekende Nederlanders die bij de publieke omroepen het Coronabeleid verdedigen daarmee hun boterham veilig stellen en on the fly iedereen verraden. In dienst van de statelijk acterende beweging van journalisten en hun media die sinds 1897 actief werkt aan oppermacht voor het wereldhuis van de patroon van de oprichter van deze beweging die tevens journalist en held is van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann. Hoe moeten die mensen worden gestraft, om Jan Jaap van der Wal aan te halen?   

De journalistiek en media hebben een bepalende rol gespeeld bij en tijdens het bewerkstelligen van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Journalistiek en media en dus de publieke omroepen spelen ook een bepalende rol in verband met het naoorlogs Holocaustbedrog. Bovendien dragen zij doelbewust bij aan het verkeerde beeld wat meeste mensen hebben van bijvoorbeeld de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 en Corona. Kennelijk heeft geen enkele medewerker van de publieke omroepen iets begrepen van zwaarte kracht of soortelijke massa. En hebben ze allemaal aandelen in de vaccinatiebranche. Dat wannabe onderzoeksjournalist Diederik J. in verband met wetenschap bij de publieke omroepen niet de academische waarheid vertelt over 9/11 en Corona imponeert als objectief bewijs van zijn deelname.

Share |

Permalinks