U bent hier: Home / Halsema gewoon terroristenmeisje

Halsema gewoon terroristenmeisje

by J.L. de Kreek — last modified 19-08-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Burgemeester Femke Halsema van Amsterdam is dus toch gewoon een terroristenmeisje. Ze volgt het beleid van het Kabinet in verband met Covid19 wat is ingestoken door het OMT en het RIVM en anderen. Jaren geleden een keer in een praathuis te Amsterdam toen Femke Halsema nog parlementslid was namens GroenLinks zat Fred Teven naast haar die erop aangesproken werd dat de vluchtelingen problematiek niet wordt opgelost zolang het terrorisme van de VVD in Irak straffeloos blijft. Als eerste stond de meid op om Fred Teeven bij te staan en schande te spreken van de persoon in de zaal die ook het terrorisme in de Nederlandse journalistiek zat is.

Femke Halsema is bekend met de feiten die bewijzen dat huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl het recept heeft waarmee iedereen binnen vijf dagen snel, veilig en goedkoop geneest van Covid-klachten. Dat Femke Halsema gedwee volgt wat het RIVM en OMT stelt en beweert terwijl ze hoofdverantwoordelijke is in de veiligheidsregio’s samen met andere burgemeesters staat gelijk aan deelname aan het terrorisme, de massamoord en de georganiseerde misdaad van het RIVM en het OMT. Femke Halsema heeft objectief bewijs in bezit van het feit dat de Coronamaatregelen gelijk staan aan terrorisme. En dat het verbod op HCQ gelijk staat aan genocide of massamoord.

Het wel en wee van de burgers in Amsterdam kan Femke Halsema helemaal geen fluit schelen. Als parlementariër had ze al maling aan het belang van het algemeen. In haar rol van Burgemeester van Amsterdam doet ze er een schepje bovenop door plompverloren mee te doen met de massamoord die middels de behandeling van Sars-cov-2 geïnfecteerden wordt uitgevoerd op de bevolking van Amsterdam. Het hele Overheidsapparaat inclusief de Huisadvocaat heeft het nodig dat de eerstelijnszorg toegang heeft tot hydroxychloroquine omdat dit in combinatie met zink en een antibioticum de pandemie van het virus snel, veilig en goedkoop bestrijdt.

De Coronamaatregelen zijn helemaal nergens goed voor. Deze maatregelen dienen geen enkel rechtmatig doel. Omdat er betrouwbare en veilige medicijnen bestaan die niet mogen worden gebruikt van de groep die tevens de Coronamaatregelen bewerkstelligt. Femke Halsema heeft dit nog niet begrepen. Ondanks toegang tot internet in de hele stad neemt Femke Halsema kennelijk alleen kennis van de informatie wat haar van hogerhand is toegereikt of op de sites van de Telegraaf staat. Handhaving van de Coronamaatregelen door ambtenaren staat gelijk aan deelname aan terrorisme en de genocide of massamoord door Coronamaatregelen.

Het bijzondere aan de Coronacrisis is dat het helemaal niemand iets schijnt te interesseren dat de duizenden Nederlanders die zijn gestorven aan Covid19 feitelijk zijn vermoord door de behandeling. Het verbod op HCQ is een grote schande. Wereldwijd een laffe campagne tegen dat ene medicijn wat al oud is en waarvan alle deskundigen weten dat het veilig is en werkt tegen Sars-cov-2 infecties. Bij het RIVM en het OMT houden ze pathetisch vast aan hun leugens terwijl allang is geconstateerd dat de georganiseerde misdaad in de zorg ook de moord op 30 miljoen AIDS patiënten op het geweten heeft.

Share |

Permalinks