U bent hier: Home / Handhaving Coronamaatregelen strafbaar

Handhaving Coronamaatregelen strafbaar

by J.L. de Kreek — last modified 16-05-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De Coronamaatregelen zijn Old School Shit van het soort wat verantwoordelijk is voor Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging. Bill Gates werkt samen met families die deel uitmaakten van de harde kern van de groep grote financiers van Adolf Hitler. Adolf Hitler had een aantal bijzondere fans. Dit waren Amerikanen. Zonder het geld van deze Amerikanen had Adolf Hitler niet zo ver kunnen komen. Bill Gates is overal bij betrokken met betrekking tot Corona. Hij heeft vorig jaar in oktober zelfs getraind in hoe te reageren op een pandemie ten gevolge van Corona. Wat opvalt is de steun van artsen voor het werk van het RIVM. Mengele leeft!

Nazi-artsen tegenwoordig doen alsof AIDS door Hiv wordt veroorzaakt en dat Corona gevaarlijk is. Corona is niet gevaarlijk. De Coronamaatregelen zijn de oorzaak van de grote aantallen Coronadoden. De Coronadoden zijn vermoord. Er is sprake van massamoord door Coronamaatregelen. De personen die hiervoor verantwoordelijk zijn kunnen weten dat zij zeer ernstige misdrijven begaan. Daarom dat zij niet loslaten. Nooit. Ze blijven liegen en bedriegen. Corona is een oud virus wat in de vorige eeuw al bekend was om de verkoudheid die het kon veroorzaken. Sars-cov-19 is familie daarvan wat verantwoordelijk is voor griepachtige klachten. Deze klachten kunnen welhaast voor niks worden verholpen met de antivirale middelen HCQ en zink. Bijna 100% kans op herstel. Ook voor 60+ en 80+. Binnen vijf uur voelt men zich beter. Geen noodzaak voor IC bezoek of beademingsapparaten. Toch worden deze medicijnen verboden en niet gepromoot door de personen die verantwoordelijk zijn voor de Coronamaatregelen

De landen die lockdowns handhaven als Nederland hebben de hoogste sterfte cijfers. In Zweden hebben ze gekozen voor een andere aanpak. Hoewel daar tegen verwachting veel doden zijn gevallen doet Zweden het overall beter dan Nederland. De onverwachte doden in Zweden worden onderzocht door justitie in Zweden omdat gevreesd wordt dat de slachtoffers ondeugdelijk zijn behandeld. In Nederland moet de strafrechter er ook aan te pas komen om de Coronamaatregelen a) onafhankelijk te onderzoeken en b) te veroordelen. Dat een veroordeling zal plaatsvinden wanneer de strafrechter zich over de Coronamaatregelen buigt kan niet uitblijven. De wet staat de Coronamaatregelen niet toe. Er is geen wettelijke legitimatie en er is geen feitelijke noodzaak. De klachten ten gevolge van Corona kunnen op andere minder drastische wijze goedkoop worden opgelost zonder de hele economie stil te leggen en onmenselijk maatregelen te handhaven.

Moet er dan echt eerst ruzie worden gemaakt voordat de parasieten hun geterroriseer staken en gestaakt houden? Het is meer dan schandalig zoals de Nederlandse journalistiek met lieden als Chris Klomp voorop het publiek diepgaand belazert over wat er werkelijk aan de hand is. De journalistiek en media leveren al meer dan 122 jaar hand en spandiensten aan de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor Hitler en de gaskamers met het oogmerk de groep financiers van Hitler waar Bill Gates vandaag mee samenwerkt oppermacht te maken. Het is allemaal heel makkelijk te zien en te begrijpen tegenwoordig met internet. Vroeger toen elke wereldbewoner nog niet zelf vanaf de luiestoel alle bronnen via internet kon onderzoeken werd er nog vertrouwd op en belang gehecht aan wat journalisten en hun media openbaarde.

Tegenwoordig met high speed internet en zowat alle bibliotheken en eindeloos veel literatuur en publicaties met bron verwijzingen online zijn de leugens en het bedrog van de Mainstream media niet meer te verbergen. Daarom ook het brisante briesen en jagen en ander misselijk werk van journalisten als Chris Klomp. Omdat burgers gewoon zelf via internet de waarheid te weten kunnen komen is er geen ruimte meer voor de Chris Klompen onder de ondernemers. Er moet werk worden gemaakt van de strafvervolging van onder andere journalist Chris Klomp omdat hij beroepshalve een vuige wegkijker is die opzichtig participeert. En actief bewerkstelligt dat het publiek onwetendheid blijft over bijvoorbeeld het herhaald en zeer ernstig misbruik van minderjarigen door de Nederlandse Kinderbescherming en Jeugdzorg.

Personen die verantwoordelijk zijn voor de mensenhandel in de Jeugdhulp zijn ook verantwoordelijk voor de Coronamaatregelen. En voor het feit dat niet algemeen bekend is dat AIDS niet door Hiv wordt veroorzaakt. Journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad had dat zelf ook allang kunnen bedenken omdat de authentieke bronnen die dit objectief bewijzen gewoon zijn gepubliceerd in Science mei 1984 en tegenwoordig op Internet staan. Net als de authentieke bronnen die objectief bewijzen dat journalisten en hun media de grote initiators zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. En dat filantroop Bill Gates met zijn goede doelen op meerdere fronten toewerkt naar the final solution.

Share |

Permalinks