U bent hier: Home / Het antisemitisme van Özcan Akyol

Het antisemitisme van Özcan Akyol

by J.L. de Kreek — last modified 11-05-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Columnist Özcan Akyol van het Algemeen Dagblad imponeert als de perfide Jodenhater die vindt dat ‘de campagnes tegen antisemitisme ook weleens mogen worden afgestoft en opgepoetst’. Onderdelen van de Staat der Nederland worden thans reeds een jaar of tien terrorisme gerelateerd bedreigd en nog langer terrorisme gerelateerd bedrogen door Zionisten en journalisten om weg te kijken van de authentieke bronnen die objectief bewijzen dat de Zionisten de grote initiators zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. En dat zij van meet af zijn ondersteund door de westerse journalistiek en media. HaCarmel aan de Amstelveenseweg te Amsterdam is geen Joods restaurant. Het voert de vlag van de daders van de Holocaust.

Op de website www.holocaustles.nl zijn voor columnist Özcan Akyol van het Algemeen Dagblad de authentieke bronnen te vinden die objectief bewijzen dat de Zionisten de Jodenvervolging van 1940-1945 actief en doelbewust hebben voorbereid. Bedoeld als onderdeel van hun strijd voor oppermacht. Jodendom en Zionisme staan haaks op elkaar. Joden erkennen de zogenaamd Joodse Staat Israël niet. Israël is de naam van de Joden. Gestolen door de Zionisten om het wereldgetto te Palestina mee aan te duiden. Zionisten zijn identiteitsdieven. De Zionisten werkten symbiotisch samen met Adolf Hitler en Adolf Eichmann om de Joden ritueel te offeren in de kampen van de onderneming van helden van Geert Wilders.

Columnist Özcan Akyol van het Algemeen Dagblad is net als veel van zijn collega’s in de journalistiek en media ongelofelijk hooghartig en behept met een onpeilbaar gebrek aan algemene kennis. Zijn columns blinken uit in onwetendheid waardoor hij in het geval van de Joden een belangrijke bijdrage levert aan het oplaaiend antisemitisme. Door Zionisten en Joden op een lijn te stellen zoals columnist Özcan Akyol van het Algemeen Dagblad bij herhaling doet schoffeert hij de Joden tot op het bot. En draagt hij bij aan de voorbereidingen op de volgende Holocaust. Deze vorm van bereidwillig bedrog door een columnist van een landelijke krant wordt mediabreed gesteund en gaat terug tot 1897 toen journalisten de oprichters waren van de antisemitische terreurbeweging der Zionisten

Voor columnist Özcan Akyol van het Algemeen Dagblad is de Jodenhaat der Zionisten dermate vanzelfsprekend dat hij het niet eens herkent. Hij vindt het doodnormaal dat personen die zich onderscheiden met de vlag van de zogenaamd Joodse Staat als Joden in plaats als terroristen worden behandeld. Columnist Özcan Akyol van het Algemeen Dagblad wordt daarbij ondersteund met positieve reacties in de sociale media door deskundigen die beter moeten weten. De Zionisten strijden al meer dan 122 jaar actief tegen assimilatie van Joden. Met de Holocaust als voorlopig diepte punt. Antisemitisme is smeerolie voor de Zionisten. Als er geen antisemitisme is bewerkstelligen de Zionisten dat het er komt om de Joden op te drijven naar het wereldgetto. Columnist Özcan Akyol van het Algemeen Dagblad is een van de gewillige beulen die Nederland, de wereld en Europa rijk zijn.

Share |