U bent hier: Home / Het arrest Wim Dankbaar

Het arrest Wim Dankbaar

by J.L. de Kreek — last modified 12-02-2019 06:00
Opgeslagen onder:

Maandag 11 februari 2019 heeft het Hof Arnhem-Leeuwarden het oordeel geveld over de strafbaarheid van Wim Dankbaar in verband met zijn boek over de moord op Marianne Vaatstra. Koren op de molen van de perskaartjournalistiek. Het arrest is geen bewijs dat Wim Dankbaar ongelijk heeft. Het arrest is bewijs dat Wim Dankbaar lichtvoetig beschuldigen uit. Iedereen die zich serieus verdiept in de materie kan niet aan de indruk ontkomen dat Jasper S. helemaal de moordenaar niet hoeft te zijn.

Het juiste verhaal lijkt te zijn dat Marianne is groepsverkracht en vermoord in een caravan op het terrein van het AZC. Het OM heeft een mogelijke betrokkene uitgesloten van daderschap van de moord op basis van DNA van de veronderstelde moordenaar terwijl het OM niet kon weten of er één of meer daders waren. En of het DNA van de moordenaar of verkrachter afkomstig was. Er worden zelfs verhalen verteld in de sociale media over het feit dat er sprake zou zijn van mengprofielen. Sperma van vier mannen. Zeker is dat de politie de tas van Marianne aan de familie heeft teruggegeven. En dat er DNA zit of zat op de tas van een onbekende wat niet is onderzocht. Deze tas met hengsel kan bij de moord zijn gebruikt. 

Wim Dankbaar laat zien hoe het niet moet. Chris Klomp en Peter R. de Vries weten hoe het wel moet. Zij hebben geen kritiek op de veroordeling van Jasper S. Terwijl er zo een rijtje goede argumenten is te noemen die hoger beroep hadden kunnen rechtvaardigen. Dat Jasper S. niet in hoger beroep is gegaan is geen bewijs dat hij zijn bekentenis vrijwillig heeft afgelegd. Er is reeds lang onenigheid met de Mainstream journalistiek over de manier waarop journalisten en hun media feiten en omstandigheden interpreteren. Dat gaat over welhaast alles. Van 9/11 tot de Holocaust en van Vaatstra tot de jeugdhulp en van Hiv en AIDS tot  het downloadverbod. De Holocaust blijkt de idee te zijn van een journalist. Bedacht te Parijs op of omstreeks 8 juni 1895. De Telegraaf wist er al van in 1922

In Nederland is een criminele organisatie van ambtenaren actief wat minderjarigen gedwongen laat verdwijnen en laat creperen tot de dood erop volgt, voor geld. Talloze gevallen van dode minderjarigen moeten worden toegeschreven aan de gedragingen van deze georganiseerde misdaad. Pogingen de groep te laten vervolgen zijn nog niet geslaagd want de rechtspraak wordt terrorisme gerelateerd bedreigd en bedrogen om de boefjes straffeloos te laten. Deze misdaden tegen minderjarigen zijn bijvangst van internationaal terrorisme. Chris Klomp heeft het niet over die bedreigingen en dat bedrog. En de gevolgen ervan voor zaken als die van Wim Dankbaar. 

Leden van deze georganiseerde ambtelijke misdaad kunnen ook in de zaak Vaatstra actief zijn geweest omdat personen die betrokken zijn bij deze vorm van georganiseerde misdaad ook betrokken waren bij het AZC ten tijde van de moord en de nasleep ervan. Met elkaar en hun private partners houden deze misdadigers heel veel zeer zware misdaden ontrokken aan het oog van de massa en de rechter. Niemand van de perskaartjournalistiek is bereid de feiten en omstandigheden te zien zoals ze zijn. Chris Klomp van het Algemeen Dagblad is daarvan een prachtig voorbeeld. Met die man is geen verstandig woord te wisselen. Chris Klomp gaat steevast uit van feiten die niet bestaan. Chris Klomp lijkt niks te hebben opgepikt van de basiswetenschap waarmee elke kleuter het baringskanaal verlaat.

Desondanks bezit Chris Klomp een trouwe schare volgers die hem regelmatig betalen voor het vertellen van sprookjes op Twitter en Blendle. Ook nepnieuws genoemd. De perskaartjournalistiek en Mainstream media zijn hofleverancier nepnieuws. Het ANP is entertainment want eigenaar John de Mol is entertainment. Chris Klomp en Peter R. de Vries zijn geen betrouwbare journalistieke bronnen. De opinie van Chris Klomp is doordrenkt met zijn vooroordelen over Wim Dankbaar. Zijn reacties zijn ronduit ezelachtig. En Peter R. de Vries is directeur van een advocatenkantoor dus hij is partijdig. Wim Dankbaar is de pineut omdat Chris Klomp en Peter R. de Vries hun werk niet doen als onafhankelijke journalisten die de macht controleren. En zoals zo veel journalisten kennelijk opzettelijk hand en span diensten verlenen aan georganiseerde ambtelijke misdaad. Wim Dankbaar heeft ook goede dingen gedaan die opgeteld bij de rest het vermoeden wekken dat Marianne is verkracht en vermoord in een caravan op het terrein van het AZC en met de auto via de achteromweg in het weiland is gelegd.

Share |

Permalinks