U bent hier: Home / Het Chris Klomp probleem

Het Chris Klomp probleem

by J.L. de Kreek — last modified 23-01-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Het probleem voor het gehele Joodse volk is dat de journalistiek en media zijn besmet met personen als journalist Chris Klomp die alles beter denken te weten. En hun mond niet kunnen houden. 50Plus uit Drenthe vroeg zich per Twitter af “Hoe zou Anne Frank deze tijd hebben ervaren??? Wat denken jullie?”. Journalist Chris Klomp reageert met: “Ik ben er vrij zeker van dat ze zou walgen van deze tweet”. Personen van de tweedegeneratie zijn er zeker van dat Anne Frank in grote spanning zou zitten of zij de eerste is die wordt afgevoerd. Journalisten zijn de grote initiators van de Jodenvervolging.

De Anne Franken van deze tijd zit gewoon in onderduik. Net als Ben Ali Libi. En al die andere zes miljoen Joden die in der tijd gered hadden kunnen worden als journalisten en hun media niet al sinds 1897 diepgaand hadden samengewerkt met de beweging die de grote initiator is van Hitler en de gaskamers. De tweedegeneratie heeft al jaren last van de antisemieten in de journalistiek en media die te laf zijn om de feiten te benomen. En leugens verkopen als waarheid. Journalist Chris Klomp staat niet op zichzelf. Alle leden van de Nederlandse Vereniging van Journalisten nemen deel aan een terreurbeweging die de Joden en de Kroon als voorkeursdoelwit heeft. Allemaal journalisten met een Politieperskaart en beschermd door @Persveilig.

Te Basel 1897 hebben journalisten de statelijk acterende beweging opgericht die Adolf Hitler heeft aangesteld als uitvoerder van hun Holocaust. Het oorlogsdoel van deze beweging is oppermacht. Revisie van de Franse Revolutie. Omverwerping van de democratie. Opheffing van mensenrechten. Deze beweging is na de oorlog nooit ontmaskerd. Deelnemers aan deze beweging zijn bepalend geweest in verband met de geschiedschrijving. De tweedegeneratie heeft het gevoel dat de journalistiek en media voorsorteren op hun volgende Holocaust die al in 1897 in de agenda is gezet van de beweging van journalisten die vandaag mede de Coronacrisis bewerkstelligt. Dat Joden zich zorgen maken om de lockdown en de avondklok en de experimenten die overigens een hoog Auchwitz-gehalte bezitten kan journalist Chris Klomp opmaken uit het werk van Viruswaarheid.

Een van de frontlui van Viruswaarheid is Mordechay Krispijn met zijn mooie Joodse naam. Zijn familie is in der tijd op de trein gezet en gedeporteerd en vermoord louter omdat het Joden waren. Hij associeert deze tijd met de Jodenvervolging. Niet alleen hij doet dat. Ook andere Joden die in rechtszaken tegen de Overheid optrekken met Viruswaarheid zien de overeenkomsten met de verboden experimenten van Joseph Mengele. Dan zijn er nog de Joden die er al jaren melding van maken dat een beweging van journalisten schuldig is aan de Jodenvervolging en dat die beweging vandaag weer gewoon op Joden jacht onder het goedkeurend toezicht van de Nederlandse journalistiek en media. Journalist Chris Klomp diskwalificeert al die Joden als Wappies of Complotdenkers en denkt het beter te weten dan de tweedegeneratie.

Het lijkt erop dat journalist Chris Klomp de strafrechtelijke consequenties van zijn werk onderschat. Het strafrecht reageert achteraf. Er is ook al veel onvrede over de manier waarop journalist Chris Klomp rapporteert over het ernstige kindermisbruik van de zogenaamde kinderbeschermers in Nederland. Alles bij elkaar genomen imponeert journalist Chris Klomp als gewillige beul voor de georganiseerde misdaad die helpt bij misdrijven tegen het gehele Joodse volk en de jeugd. Journalist Chris Klomp moet leren de feiten te respecteren zoals ze zijn. En niet de samenleving vergiftigen met zijn toxische hersenspinsels alsof hij ergens verstand van heeft. Journalist Chris Klomp lijkt op een strijder in vreemde krijgsdienst die niet onder wil doen aan de andere Bruinhemden in de journalistiek. Wees geen Chris Klomp.

Share |