U bent hier: Home / Het Chris Klomp-tribunaal

Het Chris Klomp-tribunaal

by J.L. de Kreek — last modified 06-04-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Na de Corona-crisis moet het Chris Klomp-tribunaal oordelen over de kwaadaardige, de laffe en de verraders in de journalistiek en media. Het tribunaal wordt vernoemd naar Cris Klomp omdat hij misschien wel de grootste journalistieke hosselaar is op de planeet. De man is niet dom. Hij heeft een verdienmodel waarmee hij meer dan een boterham belegt. Chris Klomp is beroepshalve journalist. Iedereen weet wat het vak van journalist inhoudt. Althans meesten hebben het beeld dat journalisten kritisch zijn en niet voor zoete koek slikken wat hun verdienmodel hen ingeeft.

Chris Klomp staat symbool voor de journalisten in het algemeen. Journalisten in het algemeen en journalist Chris Klomp in het bijzonder delen doelbewust niet aan het publiek mee dat journalisten en schrijvers de oprichters zijn van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor Hitler en de gaskamers. Journalist Chris Klomp heeft herhaaldelijk ge-e-maild met de maker van de website www.holocaustles.nl. Met daarop gepubliceerd de authentieke brondocumenten die de waarheid van bovenstaande stellingen en beweringen objectief bewijzen. 

Chris Klomp ziet als journalist feiten en omstandigheden door de vingers die strafbaar zijn gesteld met dertig jaar of meer gevangenisstraf. Ook in verband met Corona. Journalist Chris Klomp kan alleen herkauwen wat hem is voorgeschoteld. Hij is niet in staat op het wereldwijde web met giga tera bytes aan academische data die informatie te vinden die de bullshit van hem en zijn collega’s in de media evident ontkracht. Journalisten wereldwijd vertellen decennia achtereen dezelfde bullshit over feiten en omstandigheden die een ieder bepaaldelijk aangaat.

Daardoor is het voor de meeste mensen moeilijk te zien en te begrijpen dat de Corona-maatregelen een ordinaire staatsgreep zijn. En dat de Corona-maatregelen biologisch oorlogsvoering zijn om het Corona-virus langer besmettelijk te houden en maximale controle te bewerkstelligen op het Koninkrijk der Nederlanden. Cris Klomp heeft in het leger gezeten. Desondanks is hij weigerachtig die informatie aan het publiek mee te delen waaruit makkelijk blijkt dat in Nederland verblijvende Nederlanders die leiding geven aan bewuste terreurbeweging verantwoordelijk zijn voor aanslagen op Nederlandse en Nato-militairen.

Wat Chris Klomp nog meer doet is werkelijk ongelofelijk. Chris Klomp strijdt de hele tijd tegen journalist Micha Kat van revolutionaironline.nl omdat Micha Kat kinderporno op zijn site zou hebben staan, terwijl Kat juist bewijs van zeer ernstig kindermisbruik door de pedo-elite publiceert. Bovendien weigert journalist Chris Klomp de feiten en omstandigheden die op straat liggen aan het publiek mee te delen waaruit blijkt dat de Nederlandse kinderbescherming geholpen door Amsterdams Togatuig bij herhaling misbruik maakt van minderjarige kinderen.

Een speciaal daarvoor ingestelde rechtbank zal moeten oordelen over het terrorisme en de georganiseerde misdaad in de journalistiek en media. Chris Klomp is niet de enige journalist die voor het hekje dient te verschijnen. Het tribunaal had net zo goed naar Saskia Belleman, Wierd Duk of Matthijs van Nieuwekerk vernoemd kunnen worden. Het zuigt hele grote apenballen zoals de journalisten in het algemeen en Chris Klomp in het bijzonder het recht van het publiek op de waarheid veronachtzamen.

Share |

Permalinks