U bent hier: Home / Het Coronatribunaal

Het Coronatribunaal

by J.L. de Kreek — last modified 24-12-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Jazeker, het Coronatribunaal is onvermijdelijk. Niemand kan tienduizend of meer Nederlanders vermoorden en de rest huisarrest voorschrijven zonder daarvoor verantwoording af te leggen als verdachte in het strafbankje tegenover de strafrechter. Wie denken ze bij het RIVM en OMT dat ze zijn? Dachten zij soms dat de rest van Nederland niet kan lezen? In ieder geval de basis van de virologie staat op internet. Bijna alles is te vinden. De traditionele kennis van vroeger en de pseudowetenschap van Marion Koopmans. Waarom ziet en begrijpt die vrouw niet dat de PCR-test te enenmale ongeschikt is voor het doel waarvoor die test wordt gebruikt. Louter de techniek van de test verraadt de ongeschiktheid.

De PCR-test vindt de kleinste hoeveelheden van de kleinste moleculen en verveelvoudigd deze voor onderzoek. In verband met Sars-cov-2 wordt een stukje RNA gevonden wat verondersteld van Sars-cov-2 afkomstig is. Omdat slechts een deel van een geheel wordt gevonden kan de PCR-test op geen enkele manier aantonen dat het subject besmet is met het virus. De PCR-test slaat positief uit bij bepaald RNA. Niet bij een bepaald virus. PCR-test-misbruik dien dat te worden genoemd. Dan de werkwijze voor bestrijding van de pandemie van het virus. Ook voor het RIVM en het OMT gelden de regels van subsidiariteit en proportionaliteit en opportuniteit.

Er bestaan traditionele geneesmiddelen die een aantal dagen in een bepaalde combinatie gebruikt dienen te worden bij Covicklachten en vrijwel iedereen geneest van die Covid19klachten. Iedereen met kuchjes, snotneuzen, koorts en dat soort griepachtige klachten moet doen wat huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl adviseert. Vraag bij de huisarts om het Zelenko-protocol. Dr. Zelenko is een arts in hart en nieren. Hij heeft het recept waarmee iedereen makkelijk, snel, veilig en goedkoop geneest van klachten door het nieuwe virus en de mutaties daarvan. Dat zijn feiten. Het kwantitatieve en kwalitatieve bewijs van het succes van de adviezen van huisarts Rob Elens en dr. Zelenko staan op zelfzorgcovid19.nl.

Het Coronatribunaal zal ook journalisten en hun media dagvaarden. Zoals bijvoorbeeld journalist Chris Klomp van chrisklomp.nl die van het bewust verspreiden van desinformatie beroep en gewoonte maakt. Bepaalde types zorgverleners zijn van het soort wat meent dat rechten van mensen terzijde gesteld moeten worden wanneer de zorgverlener dat noodzakelijk vindt. Dat is het soort hulpverlener waarvan was afgesproken dat die een eeuwig berufsverbote handhaven. De Wet Internationale Misdrijven en ook de regels in verband met het verbod op terrorisme dienen net als Kochs Postulaten onverkort te worden gehandhaafd door het RIVM en het OMT bij en tijdens de bestrijding van virussen bij gebreke waarvan de pandemie van het Coronavirus middels het strafrecht bestreden dient te worden.

Share |

Permalinks