U bent hier: Home / Het Coronatribunaal (2)

Het Coronatribunaal (2)

by J.L. de Kreek — last modified 07-04-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Journalist Chris Klomp doet lacherig over het onvermijdelijke. Het Coronatribunaal. Hij ziet het als onmacht. En vindt dit aandoenlijk. Het initiatief voor het Coronatribunaal is inmiddels 2500 pagina’s dik en ligt te broeien op, onder of naast het bureau van de officier van justitie. De klachten gaan niet alleen over Corona. Die gaan ook over AIDS en Hiv en de Kinderbescherming en georganiseerde ambtelijke misdaad. De naam van journalist Chris Klomp staat een aantal keer genoteerd in dit dikke dossier.

De naam van journalist Chris Klomp is ook te vinden in andere dossier in verband met terrorisme en high impact crimes anderszins. Ook Deep Democracy wordt genoemd in betreffende dossiers als psychologisch middel voor acceptatie van terroristische veranderingen. Het punt nu is dat onderdelen van de Staat der Nederlanden al een jaar of tien terrorisme gerelateerd worden bedreigd en langer bedrogen in verband met historische feiten en de schuldigen daaraan. In tegenstelling tot wat meeste mensen denken is de Endlösung en de Holocaust bedacht dor atheïstische journalisten die hun ideeën al in 1895 hebben opgeschreven en openbaar gemaakt.

Liegen, bedriegen, huichelen, verdeeldheid en onzekerheid zaaien en ongeremd lobbyen voor en anderszins hulppersoon zijn van terroristen en georganiseerde misdaad is de core business van de mainstream journalistiek en media. Het Coronatribunaal komt er. Vroeg of laat. Het nurembergtribunaal is ook het initiatief geweest van een jurist. Een junior. Dat het Coronatribunaal onvermijdelijk is volgt uit de feiten. Het is traditie in Nederland te handhaven en terrorisme en georganiseerde misdaad te bestrijden. Cultuur. De Coronacrisis is het gevolg van het feit dat de beweging die er achter zit al een jaar of tien onderdelen van de Staat der Nederlanden waaronder het OM valt, bedreigt met excessief op mensen gericht geweld om de beweging ongemoeid te laten. Journalist Chris Klomp kan zijn lol niet op.

Share |

Permalinks