U bent hier: Home / Het Coronatribunaal (3)

Het Coronatribunaal (3)

by J.L. de Kreek — last modified 30-06-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Journalist Chris Klomp hoeft van Viruswaarheid, Wouter Raatgever of andere Wappies en Complotdenkers geen Coronatribunaal te verwachten. Die zien in alle toga-dragers Satan persoonlijk. Dat helpt niet. Tribunalen worden bewerkstelligd door professionals. Buiten het zicht van journalisten en media. Achter de schermen. Er is een klein probleempje waarmee rekening gehouden moet worden. Dit is dat onderdelen van de Staat der Nederlanden waaronder de Rechtspraak valt terrorisme gerelateerd worden bedreigd en bedrogen door de beweging die achter de Coronacrisis zit.

Die situatie bestaat al een jaar of tien of meer. Wanneer Officieren van Justitie of Rechters of Raadheren bepaalde standpunten en beweringen objectiveren en daarmee kwalificeren als de waarheid hebben zij excessief op mensen gericht geweld te duchten. Dit gaat over de feiten die objectief bewijzen dat een beweging van journalisten en hun media achter de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zit en na de oorlog het terroristische werk gewoon heeft kunnen voortzetten met vandaag de Coronacrisis tot gevolg. Journalisten in het algemeen is de beroepsgroep voor de meest laffe personen op aarde. Tuig van de richel. Misdadiger is welhaast niet voorstelbaar. En huichelachtig. Ongelofelijk. De journalistiek stinkt.

Dat na twintig jaar in Nederland nog geen enkele journalist van de gevestigde media een steekhoudend met feiten onderbouwd verhaal heeft verteld over 9/11 is bewijs van de diepliggende corruptie in de journalistiek. Alles wat normaal is aan feiten in de natuurkunde en voor reaguurders wordt in de journalistiek keihard ontkend. Om gewicht te geven aan de list en bedrog wordt de broodschrijver wetenschapsjournalist genoemd. Vuig. Vies. Vuil. Vals. En vooral extreem antisemitisch. De Coronacrisis, de Tweede Wereldoorlog, 9/11, de Holocaust, mensenhandel, kindermisbruik en antisemitisme houdt allemaal verband met elkaar want het zijn de ‘guilty pleasures’ van de te Basel 1897 door prominente journalisten opgerichte statelijk acterende beweging die het doel bezit de Franse Revolutie om te wentelen en mensenrechten en democratie ongedaan te maken.

Share |