U bent hier: Home / Het Coronatribunaal (4)

Het Coronatribunaal (4)

by J.L. de Kreek — last modified 09-08-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Achter de schermen worden de voorbereidingen voor het Coronatribunaal geduldig getroffen. Het strafrecht blijkt ten volle te moeten worden ingezet om een aantal zaakjes recht te zetten. Het Coronatribunaal borduurt voort op andere tribunalen. Nu wordt het massaprocessen bij de onafhankelijke Nederlandse Rechtspraak. Meeste mensen hebben niet zo goed door hoe het zit precies met Covid-19 en de vaccinaties. Dit komt door hardnekkig nepnieuws en desinformatie van de mainstream journalistiek. Het is allemaal een beetje vuig zoals journalisten te werk gaan.

Alle wetenschaps-journalisten hadden allang op de rem moeten trappen. Dat de Nederlandse media die zich verstandig voordoet nog altijd het officiële verhaal over 9/11 volgen is gewoon achterlijk. Hoe dom ben je als journalist om na al die jaren nog altijd niet te zien en begrijpen dat het officiële verhaal eenvoudigweg niet kan?! Alle natuurkunde en scheikunde en de kwantummechanica verzet zich tegen het officiële verhaal over de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001. Niet alleen dat. Ook hadden wetenschapsjournalisten allang het goede verhaal kunnen vertellen over Hiv en AIDS. Hiv is helemaal niks om zorgen over te hebben. Door de leugens van journalisten over Hiv verkrijgen mensen AIDS.

Het bedrog in de journalistiek is niet van de lucht. Er bestaat niet eens bewijs van Sars-cov-1. Sars is niet wat het lijkt. Met Sars is Sars-cov-2 voorbereid. Het bedrog wat wordt gepleegd met Sars-cov-2 en Covid-19 is soortgelijk aan het bedrog in verband met Hiv en AIDS. De nomenclatuur, de naamgeving, 'name callng', verraadt reeds dat er iets geks aan de hand is. Dit komt door de letter “S” in de afkortingen. Deze letter staat voor “SYNDROOM”. En als een virus iets niet veroorzaakt is dat een syndroom. Syndromen bezitten het typische kenmerk dat de oorzaak onbekend en onbepaald is. Terwijl een virusziekte juist causaal wordt veroorzaakt door een specifiek pathogeen. Syndromen worden in de regel niet door virussen veroorzaakt. Virussen kunnen betrokken zijn bij een syndroom alleen dat is een correlatie. Het syndroom bestaat ook zonder het virus. Daarom kan een virus niet de oorzaak zijn van een syndroom.

Bij Hiv en AIDS hetzelfde gezwendeld met etiketten. AIDS is een verkrijgingssyndroom. Bij AIDS lijden patiënten aan een grote hoeveelheid uiteenlopende opportunistische aandoeningen zonder duidelijke oorzaak. AIDS wordt verkregen door afbraak op enigerlei wijze van het immuunsysteem. Hiv als virus kan niet de causale oorzaak zijn omdat de bekende wetenschapper Robert Gallo in 1984 in Science reeds objectief bewijst dat bij een minderheid van de door hem onderzochte AIDS gevallen HIV is gevonden. In de virologie zijn Koch’s postulaten het protocol waarmee causaal verband wordt bepaald tussen oorzaak en gevolg. Sars en Sars-cov-2 voldoen niet daaraan. Er staan enkele publicaties online van virologen waarin zij stellen en beween de virussen te hebben geïsoleerd en aan de postulaten te hebben voldaan. Die documenten zijn juist objectief bewijs van het bedrog van de publicisten, de personen die deze documenten hebben opgesteld en gepubliceerd.

Dat niet al eerder is opgestreden door het Openbaar Ministerie wat het Coronatribunaal officieel zal inleiden met dagvaardingen komt omdat onderdelen van de Staat der Nederlanden nu al jaren terrorisme gerelateerd worden bedreigd en bedrogen door onderdelen van de beweging die achter de Coronacrisis zit. Het Coronatribunaal borduurt voort op de Processen van Neurenberg. Met de Coronacrisis zet de beweging die er achter zit de volgende stap op weg naar de volgende Holocaust en vervolgens oppermacht voor het syndicaat van industriëlen wat optreedt als de uiteindelijke begunstigden. Er valt niks te voorspellen over wanneer het Coronatribunaal officieel van start gaat met een live stream van rechtspraak.nl.

Er blijken meer tribunalen te moeten worden opgetuigd. Het Jeugdzorg-tribunaal. Het CO2-tribunaal. Het stikstof-tribunaal. Bovendien dient er te worden afgerekend met de Mainstream journalistiek. Journalisten zijn enablers van zware misdrijven. Het afdekken van de waarheid ten behoeve van criminelen blijkt core business te zijn in de journalistiek. Wetenschapsjournalistiek zoals Maarten Keulemans dit bedrijft als prijswinnende journalist van de Volkskrant is gewoon crimineel. En verdient aandacht van de officier van justitie bij en tijdens de strafvervolging van medisch wetenschappelijk specialisten en journalisten wegens schuld aan terrorisme en massamoord ten titel van bestrijding van een pandemie van een virus. Geduld is een schone zaak.

Share |

Permalinks