U bent hier: Home / Het gelijk van Chris Klomp (2)

Het gelijk van Chris Klomp (2)

by J.L. de Kreek — last modified 06-06-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Journalist Chris Klomp vindt het een misvatting dat hij geen invoelend vermogen bezit en andersdenkenden in een hoek zet en niet als goed onderzoeksjournalist contact zoekt met mensen. Chris Klomp ziet steeds vaker mensen beweren dat we in gesprek moeten blijven met ‘wappies’. Met fanatiekelingen die “kwaadaardige” complotten omarmen en anderen verbaal en fysiek aanvallen. Journalist Chris Klomp heeft afgelopen jaren persoonlijk en soms zeer intensief met tientallen de meest fanatieke en zichtbare wappies en haters contact gehad. En ziet geen brood in dialoog. Journalist Chris Klomp noemt Micha Kat en Wim Dankbaar. In gesprek zijn met ‘wappies’ is inderdaad zinloos. Als iets nergens toe dient is het in gesprek zijn met ‘wappies’. Alle ‘wappies’ volgen de Wim Dankbaar Methode als basis voor hun awakening.

Het gaat te ver de ‘wappies’ zwakzinnig volk te noemen. Toch is daar niet omheen te komen. Niet alle ‘wappies’ zijn laaggeletterd. Of anderszins beperkt. Het hopeloze aan ‘wappies’ is dat best veel van wat ze stellen en beweren gewoon waar is. Er zijn best argumenten, daarvan zijn er zeker een aantal, op grond waarvan ook het weldenkend deel der natie kan vrezen dat moet worden getwijfeld aan het officiële verhaal van de moord op Marianne V. Wim Dankbaar met zijn wappie-werkwijze waardoor hij steeds verliest, heeft materieel misschien gewoon gelijk. De argumenten van Dankbaar zijn nog nooit inhoudelijk getoetst. Bovendien laat Wim Dankbaar relevante feiten links liggen. Dankbaar heeft zijn zaken merendeels verloren op vorm. De vorm der wappies. Zo kristalhelder als journalist Chris Klomp veinst dat die zaak in elkaar steekt is het gewoon niet. Zoveel onbeantwoorde vragen. Zoveel vraagtekens. It does not match up.

Daarover in gesprek blijven met Wim Dankbaar is zinloos. Niet te doen. Wim Dankbaar is wappie. Journalist Chris Klomp noemt ook Janet Ossebaard en Nico van den Ham. Nico van den Ham maakte zich boos op Chris Klomp omdat deze journalist zo laf als hij is met kennis van de feiten bewust bovenop de deksel van de Jeugdzorgbeerput blijft zitten. Neem het Nico van den Ham kwalijk. Met Nico van den Ham hierover in gesprek blijven heeft ook geen zin. Die is ook wappie. En het verhaal van Janet Ossebaard is gewoon hartstikke strak. Nou ja, hartstikke. Saai ook soms. Niet alles boeit. Ze vertelt een interressant verhaal om te volgen, en het is weer eens wat anders dan de suffe herhalingen bij de publieke omroepen. Je leert er nog wat van ook. Janet Ossebaard vergeet net als journalist Chris Klomp die authentieke documenten te citeren waarin het complot van de Cabal objectief staat bewezen.

Journalist Chris Klomp begint over het externaliseren der wappies. Het is de schuld van journalist Chris Klomp dat Wim Dankbaar geen gelijk krijgt omdat hij niet in gesprek blijft met Dankbaar terwijl het aan de werkwijze der wappies ligt dat ze niet verder komen terwijl ze misschien toch gewoon gelijk hebben. De kwestie Bodegraven wordt ook genoemd door journalist Chris Klomp. In gesprek blijven met Wouter Raatgever van Red Pill Journal die nu in voorarrest zit heeft ook geen zin. Die is wappie. De visie van Wouter Raatgever op de Eindtijd is weer wel goed gezien. 

Dat het verhaal van seksueel kindermisbruik en zelfs kindermoorden door Jaap van D. gepleegd in Bodegraven niet echt heel steekhoudend en betrouwbaar overkomt op journalist Chris Klomp betekent niet dat Jaap van D. goed bezig is. Jaap van D. sum suis hebben afgelopen anderhalf jaar een massamoord op 15.000 Nederlanders bewerkstelligd op basis van list en bedrog wat door de gehele vaderlandse pers van links tot rechts wordt ondersteund alsof de gehele journalistiek werkt voor de beweging van industriëlen wat ter vestiging van oppermacht achter de Coronacrisis zit.

Het toeval wil dat journalisten sinds 1897 aan de basis staan van de statelijk acterende niet bij de Geneefse Conventies aangesloten beweging die nog altijd actief wordt geleid en bestuurd en gemanaged door journalisten en die strijdt met het oorlogsdoel oppermacht te vestigen en het gehele Joodse volk uit te roeien. Dit is de beweging die de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust heeft bewerkstelligd. Het draaiboek van deze beweging staat op holocaustles.nl.

De documenten die de Cabal en het complot der journalisten objectief bewijzen zijn daarop te vinden. Met naam en toenaam. As we speak worden onderdelen van de staat der Nederland terrorisme gerelateerd bedreigd en bedrogen door deze beweging van journalisten om het complot tegen de mensheid van deze beweging van journalisten, te ontkennen. Hierdoor zijn zware misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten en voorbereidingen van internationale misdrijven zoals die op de Coronacrisis niet al in een eerder stadium vervolgd. Journalist Chris Klomp heeft gelijk. Blijf niet in gesprek met wappies. Dat is verloren tijd.

Share |

Permalinks