U bent hier: Home / Het is oorlog

Het is oorlog

by J.L. de Kreek — last modified 23-10-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De grote legeroefening met de naam Zebra Sword zou in Duitsland worden gehouden. Vanwege het Coronavirus is de internationale samenwerking tijdens de oefening geschrapt. Dus door het Coronavirus is de internationale samenwerking geschrapt en zijn legers aan het oefenen op eigen grondgebied. Laat u niet misleiden door de personen die pleiten voor het nieuwe normaal of lockdown. Dat zijn strijders in een oorlog tegen de burgers en hun naties. Deze oorlog wordt gevoerd door industriëlen, virologen, antropologen, gedragsdeskundigen, psychologen, psychiaters, journalisten, hun media en hun antisemitische vrienden en bondgenoten.

Onderdelen van de Staat der Nederlanden worden nu al jaren terrorisme gerelateerd bedreigd en bedrogen om de strijd van deze bende misdadigers te ontkennen. Daardoor zijn misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten en internationale misdrijven nog niet vervolgd. Het Kabinet en Parlement worden terrorisme gerelateerd bedrogen in verband met het Coronavirus. Schrapping van de internationale samenwerking is een van de doelen van het Coronaterrorisme. Geen militaire samenwerking internationaal. De beweging die zich hieraan schuldig maakt bestaat al sinds 1897. Het is opgericht door een bekende Oostenrijkse journalist. Dit is de beweging die de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust heeft bewerkstelligd.

De ontmaskering van deze beweging van misdadigers die zich schuldig maakt aan de meest zware misdrijven die het strafrecht kent, wordt keer op keer doeltreffend gefrustreerd door journalisten. Genocide, misdaden tegen de menselijkheid, massamoord, mensenhandel, kindermisbruik en terrorisme. Het zijn steeds dezelfde personen die terugkomen in de dossiers. Steeds bepaalde ambtenaren. En steeds bepaalde journalisten. Zoals journalist Chris Klomp. De beweging die hij bereidwillig van dienst is met zijn leugenpers heeft tot oorlogsdoel oppermacht te vestigen. Oorlogsdoel. Chris Klomp heeft in het leger gezeten. De beweging acteert statelijk. Het wil de macht.

Journalist Chris Klomp is een van de strijders in vreemde krijgsdienst die de Nederlandse journalistiek en media rijk zijn. Een ander is journalist Arnold Karskens. En de Telegraaf in het algemeen. De Telegraaf was al in 1922 bekend met de ideeën voor de Holocaust omdat het toen de opschrift gestelde plannen in bezit kreeg. De recensent van de Telegraaf was laaiend enthousiast. Tot en met vandaag is de Telegraaf niet bereid de feiten te respecteren en te erkennen dat  de te Basel 1897 door die Oostenrijkse journalist opgerichte beweging de grote initiator is van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust, terwijl Saskia Belleman van de Telegraaf al drie keer ten overstaan van de zittende en staande magistratuur op de authentieke bronnen is gewezen.

De terrorisme gerelateerde bedreigingen en bedrog door deze beweging van de Staat der Nederlanden hebben eraan in de weg gestaan dat de Coronaterroristen eerder zijn ontmaskerd omdat zij zich ook schuldig maken aan soortgelijk bedrog in verband met Hiv en AIDS wat meer dan 30 miljoen mensen het leven heeft gekost. Omdat ook bepaalde misdrijven tegen de veiligheid van de Staat (voorbereiden van) internationale misdrijven tot op heden nog niet zijn vervolgd, lopen in Nederland nog altijd de Nederlandse terroristen vrij rond die schuldig zijn aan de aanslag te Afghanistan waarbij de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS zijn gesneuveld. En twee andere militairen zwaargewond zijn geraakt.

Share |

Permalinks