U bent hier: Home / Het Nederlands pedoparadijs

Het Nederlands pedoparadijs

by J.L. de Kreek — last modified 18-12-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Volgens berichten van journalisten, complotdenkers en klokkenluiders die vandaag de dag achter de deur zitten is Nederland het paradijs voor pedo’s. Bestuurders zouden pedofilie genormaliseerd willen zien en er zou sprake zijn van kelders waar kinderen op beestachtige wijze worden misbruikt door vooraanstaande notabelen. Het bijzondere fenomeen doet zich voor in verband met kinderen is dat bestrijding van (seksueel)kindermisbruik en kindermishandeling is overgelaten aan de civiele sector. De Jeugdzorg en de Kinderbescherming zijn ambtelijke partijen met strafrechtelijke middelen in het civielrechtelijke kader.

Waarom iets wat kwalificeert als mishandeling met strafrechtelijk middelen laten behandelen door ambtenaren van de civiele overheid? De gezinshuizen waar kinderen komen zijn civiele partijen wiens belang is gediend met zo veel mogelijk uithuisplaatsingen. De rapporten over de Jeugdzorg en de Kinderbescherming afgelopen jaren laten zien dat kinderen onder toezicht van de kinderbescherming en/of de jeugdzorg meer kans hebben op mishandeling en (seksueel) misbruik in plaats van minder. Tot 400% meer kans. Dat is vier keer meer misbruik dan waar het kind vandaan komt. Kinderen die thuis worden misbruikt lopen kans in de jeugdzorg 400% meer te worden misbruikt.

Vaak is dat zo bij mensen die zijn misbruikt. Ze vallen in de handen van de ene na de andere misbruiker. Ook omdat de misbruikers in georganiseerd of semi-georganiseerd verband optreden. Personen rond de misbruikers zijn niet zelden ook misbruikers en zwijgen. Beschuldigingen van kindermisbruik zeker door prominente figuren zoals de directeur van de school of de priester, worden vaak met ongeloof beantwoord. Dat is standaard.

Dit is een eeuwen oud patroon in de psyche van de mens dat verhalen over kindermisbruik niet worden geloofd. Vandaag de dag is dit niet anders. Niemand leest bij de Telegraaf of het Algemeen Dagblad of bij de Trouw over het structureel misbruik van kinderen door de jeugdzorg en kinderbescherming. Gedwongen verdwijning, mensenhandel, kindermisbruik kindermishandeling is was de kinderbeschermers leveren zich beroepend op de wetgeving waarvan ze misbruik maken.

Share |

Permalinks