U bent hier: Home / Het oneerlijke van Chris Klomp

Het oneerlijke van Chris Klomp

by J.L. de Kreek — last modified 01-11-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Journalist Chris Klomp misbruikt vrije meningsuiting om het zicht van het grote publiek weg te houden van relevante feiten in verband met ernstige misdrijven waaronder terrorisme. Journalist Chris Klomp staat daarin niet alleen. Journalisten blijken zich collectief en individueel beroepshalve persoonlijk te bezondigen aan nepnieuws en desinformatie. De media zoals journalist Chris Klomp van chrisklomp.nl en de Telegraaf, Volkskrant, NRC, NOS, AD, ANP, CNN, BBC, noem ze op, maken zich allemaal moedwillig schuldig aan de verspreiding van valse feiten en niet ter zake doende onzin met betrekking tot welhaast alles wat een ieder bepaaldelijk aangaat.

Journalisten zijn beroepsleugenaars. Oplichters. Allemaal. Journalist Chris Klomp beschuldigt anderen keer op keer van “kwaadaardigheid en framen, bedriegen en liegen” terwijl journalist Chris Klomp zelf in eigen persoon de feiten bij elkaar verzint. Journalist Chris Klomp kan zelf zien aan de feiten die zijn verspreid door de Overheid dat wat de zogenaamde wetenschappers over Corona en Civid19 stellen en beweren gewoon niet de waarheid kan zijn. De PCR-test bewijst het bedrog, zoals journalist Chris Klomp zien kan met zijn kennis van het strafrecht. Journalist Chris Klomp is niet zo goed met feiten of hij is gewoon een van de vele oplichters die de journalistiek rijk is. Geen enkele journalist in Nederland die aan de hand van de klassieke mechanica en Newton kan uitleggen dat het officiële verhaal over de aanslagen in de VS 11 september 2001 natuurkundig niet kan zonder enhancement van het fundament en de kern van de torens van de Twin Towers met krachtige explosieven.

Journalist Chris Klomp schrijft over rechtsfilosoof Raisa Blommestijn dat haar een grote mate van vrije meningsuiting toekomt, zoals dat bij iedereen het geval is. En dat ze “kwaadaardige kolder” verspreidt. De issue met journalist Chris Klomp en zijn vrije meningsuiting is dat hij veel verdere gaat in het verspreiden van nepnieuws en desinformatie dan Raisa Blommestijn. Jurist Raisa Blommestijn is een blondje wat niet meer had moeten studeren dan het aanrecht. Aan juriste Raisa Blommestijn heeft niemand iets. En aan journalist Chris Klomp hebben we nog minder. Vooral dat hij zoals zoveel journalisten doen gewoon keihard feiten blijft ontkennen en negeren die gewoon spijkerhard vast staan. Zoals dat de valsnelheid zo snel is als het tempo waarmee de torens van de Twin Towers zijn ingestort. Nagenoeg. Dat is misschien wel het meest relevante en voor iedereen waar te nemen feit in de verband met die torens.

Daaruit volgt logisch dat er van controlled demolition sprake moet zijn. De valsnelheid en het feit dat de torens loodrecht in het eigen fundament instorten is het DNA van controlled demolition. Zo makkelijk is natuurkunde. Iedereen heeft het gehad op school. Dat wordt in alle klassen van het hele onderwijs van LBO tot en met VWO onderwezen. De hele natuurkunde op aarde is gebaseerd op Newton. De wetten van Newton staan gewoon op Wikipedia. Wikipedia is soms inhoudelijk onvolledig en met natuurkunde feitjes gewoon handig. Er bestaat geen wetenschap wat het officiële verhaal over het instorten van de torens van de Twin Towers logisch kan verklaren. Journalisten maken zich media breed schuldig aan wetenschapsontkenning en liegen namens de plegers van die aanslagen dat de inslag met de vliegtuigen de oorzaak is van het instorten van de torens van de Twin Towers. Het is laf zo veel misbruik te maken van vrije meningsuiting als journalisten doen.

Share |

Permalinks