U bent hier: Home / Het psychologisch abces van Bram Bakker

Het psychologisch abces van Bram Bakker

by J.L. de Kreek — last modified 30-11-2019 03:00
Opgeslagen onder:

Het is alweer een tijd geleden dat basisarts psychiater hardloper publicist uitgever Bram Bakker in zijn rol van prominente ambassadeur van Stichting Geen Doofpot is gevraagd wat hij zal doen tegen de grote doofpot in verband met Hiv en AIDS. Bram Bakker beende met forse stappen weg voordat hem drie vragen gesteld konden worden. Vervolgens deed hij grappig over de Holocaust tegenover journalisten van PowNed.

Inmiddels had Bram Bakker op internet de objectieve bronnen erbij kunnen pakken en zich kunnen afvragen of inderdaad reeds uit de nomenclatuur blijkt dat AIDS niet door Hiv wordt veroorzaakt en dat dus patiënten die lijden aan een depressie ten gevolge van een diagnose HIV dienen te worden behandeld met het vertellen van de waarheid over Hiv en AIDS. Hiv is een virus. Aids is een syndroom. Syndromen zijn complexe aandoeningen zonder duidelijke oorzaak. Virussen die ziekten veroorzaken zijn dankzij Kocks Postulaten te identificeren. Kochs Postulaten zijn de grondwet van de virologie. Kochs Postulaten zijn niet geabrogeerd.

Robert Gallo, de man die zich onterecht voordoet als de ontdekker van Hiv, is ook de man die ten onrechte Hiv aan Aids verbindt en door iedereen wordt gevolgd want daaraan wordt goed verdiend. De waarheid in verband met Hiv en Aids levert geen geld op. In zijn publicatie in Science 1984 bewijst Rovert Gallo in zijn onderzoeksresultaten dat een minderheid van de door hem onderzochte Aidspatiënten ook Hiv bezit. Daarmee is objectief vastgesteld dat Hiv niet de oorzaak kan zijn van Aids. Desondanks is er in Nederland geen arts die dit de gemeenschap uitlegt. Ook Bram Bakker niet die aanvoerder is van Stichting Geen Doofpot. En wiens taak het is dit aan iedereen te onderwijzen. RIVM van hetzelfde laken en pak. Bovendien verspreidt het met kennis van de wetenschap over andere feiten nepnieuws.

Bram Bakker is ook actief op het terrein van het organiseren van gala’s om aandacht te vragen voor depressie. Daarbij nodigt hij bestuurders van de Jeugdhulp uit op het podium en plaatst hij hen in de schijnwerpers wegens hun zogenaamde hulp aan depressieve jongeren terwijl die personen dienen te worden veroordeeld voor hun misdrijven tegen de jeugd. Het is Bram Bakker niet aan zijn verstand te brengen. Bram Bakker is psychiater. Zijn Twitterdiarree volgend denkt hij alles het beste te weten. Bram Bakker kan nooit een goede basisarts zijn want hij onderzoekt niks. Ook niet als hij bij herhaling op de feiten is gewezen. Daarom moet ook aan zijn kwaliteiten als psychiater worden getwijfeld.

Share |

Permalinks