U bent hier: Home / Het rechts extremisme van Esther van Fenema

Het rechts extremisme van Esther van Fenema

by J.L. de Kreek — last modified 19-02-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Arts, psychiater, columnist en politicus Esther van Fenema vertelt in de Telegraaf dat haar man deelneemt aan de PVV. Esther van Fenema ziet bij de PVV bevlogen mensen die opkomen voor de menselijke maat in zorg, onderwijs en veiligheid. Volgens Esther van Fenema stellen PVV’ers misstanden aan de orde en zijn hun opvattingen soms moeilijk. Esther van Fenema is bij de PVV nog nooit iets tegengekomen dat duidt op extreemrechtse sympathieën. Esther van Fenema schrijft voor de site van Bert Brussen. Bert Brussen verwacht van de schrijvers op zijn site dat ze niks schrijven over de actuele genocide op Semieten in Irak.

De vrienden van Esther van Fenema haten de Islam. Esther van Fenema geeft haar interview in de Telegraaf. De Telegraaf nam al in 1922 actief deel aan de voorbereidingen op de Jodenvervolging van 1940-1945. De Twittervriendinnen van Esther van Fenema die bovendien ook voor de Telegraaf schrijven vinden Esther van Fenema geweldig en plaatsen haar op een voetstuk. Daaronder begrepen antropologen die besturen en boardrooms trainen in Deep Democracy. Deep Democracy imponeert als creatieve hersenspoeling voor bestendiging van maatschappelijke verandering van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de aanslagen in de VS 11 september 2001.

Misschien dat Esther van Fenema te hard op haar viool speelt dat ze de feiten niet waarneemt waaruit het rechts-extremistische geluid van de PVV in een oogwenk blijkt. Het staat vast dat de helden van PPV leider Geert Wilders de journalisten Theodor Herzl en Ze’ev Jabotinsky zijn. Onder Joden is algemeen bekend dat Theodor Herzl de oprichter is van de terreurbeweging die de Endlösung en de Holocaust heeft bewerkstelligd. Ze’ev Jabotinsky werd de Zionistische Hitler genoemd en is de oprichter van de eerste Bruinhemden. Het virulent antisemitische werk van de helden van Wilders blijkt evident uit de objectieve bronnen die de hele kliek rond Wilders inclusief Esther van Fenema en haar twittervriendinnen bewust aan het oog van het grote publiek ontrokken houden.

Het vreemde aan de standpunten en beweringen van Esther van Fenema is haar Joodse achtergrond. Dat ze de kernwaarden van het Jodendom niet handhaaft is duidelijk. Waarom? Esther van Fenema beweert nota bene zelf dat haar familieleden door de Nazi’s zijn vermoord. Hoe kan iemand met een Joodse achtergrond niet het rechts-extremistische en virulent antisemitische en terroristische karakter van de PVV herkennen? De patronen zijn opzichtig. Niet alleen rijmt PVV met NSB. Wilders en de PVV zijn zelfs schuldig aan aanslagen op Nederlandse en NATO krijgsmacht in Afghanistan. Geert Wilders en de PVV zijn onderdeel van de Terreurbeweging van Herzl die overal ter wereld high impact crimes bewerkstelligt om Nederland, de wereld en Europa en de Joden aan zich te onderwerpen.

Bovendien werkt Psychiater Esther van Fenema samen met arts, psychiater, hardloper, publicist, uitgever, entertainer Bram Bakker in verband met het zogenaamde Depressiegala. Op het podium van dit gala nodigen zij personen uit die vervolgd dienen te worden voor misdrijven tegen de jeugd, om te praten over depressiviteit bij de jeugd. Bovendien zwijgen zowel de artsen en psychiaters Esther van Fenema en Bram Bakker over de opzichtige feiten die objectief bewijzen dat AIDS niet door Hiv kan worden veroorzaakt. Psychiaters zijn basisartsen die extra opleiding hebben gevolgd. Het behoren superdeskundige personen te zijn met bovenal academische opvattingen zonder criminele bijbedoelingen.

Share |

Permalinks